Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid

Paula's Choice Youth-Extending Daily Hydrating Fluid Review

In mijn Paula’s Choice routine ben ik als dagcrème de Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid gaan gebruiken. Dit is qua textuur meer een lotion dan een crème! Ik was erg benieuwd wat deze ‘jeugd-verlengende’ dag-verzorging mij gaat brengen 🙂 . De lotion is dus in ieder geval anti-aging en minimaliseert de aanblik van poriën, precies de 2 kenmerken waar ik bij Paula’s Choice op in heb gezet!

Klik hier om meer reviews van Paula’s Choice producten te lezen.

Over de Paula’s Choice Youth-Extending Daily Hydrating Fluid

Paula's Choice Youth-Extending Daily Hydrating Fluid Review

Volg jij ons al op Instagram?

Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid is een luchtige dagcrème met SPF 50 en krachtige antioxidanten. Optimaal voor de vettere huid met puistjes, grove poriën en mee-eters. En voor als je het belangrijk vindt om iets tegen huidveroudering te doen. Het is bekend dat de zon huidirritatie, huidveroudering en pigmentvlekken veroorzaakt. Met een dagelijkse bescherming van een dagcrème met een goede zonnefilter krijgen ontstekingen, rimpels én pigmentvlekken minder kans.

Resist Youth Extending Daily Hydrating Fluid (normaal/gecombineerde huid) – dagcrème

 • Huidtype: gecombineerde huid, vette huid
 • Huidprobleem: puistjes, huidveroudering, mee-eters, pigmentvlekken

De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • ANTIOXIDANTEN
  Helpen de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen, die onder andere veroorzaakt worden door zonlicht en luchtvervuiling. Ze gaan huidveroudering tegen en kalmeren de huid.
 • AVOBENZONE
  Synthetische zonnefilter. Biedt breedspectrum zonbescherming en is een van de meest gebruikte UVA-filters in cosmetica.
 • GROENE THEE EXTRACT
  Een krachtige antioxidant en werkt sterk kalmerend op de huid. Heeft overtuigend bewijs dat het vele voordelen heeft voor de huid, waaronder de werking tegen huidveroudering.

Conclusie

Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid met SPF gebruik je altijd als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. ‘S ochtends breng je de dagcrème royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals. Deze dagcrème in een tube doet mij in eerste instantie meer denken aan een zonnebrandproduct. Misschien komt dit ook door SPF 50, wat ik op zich een behoorlijke hoge factor vind voor een dagcrème. De geur vind ik vrij sterk aanwezig en een beetje indringend. De textuur is heel dun, zoals van een lotion en voelt niet vet aan.

Met het Intensive Wrinkle-Repair Retinol serum eronder is deze dunne lotion voedend genoeg voor mijn huid in de herfst/winter. Zonder het serum vind ik deze fluid net iets te weinig voedend voor de koude periode! Als je ook nog een foundation of gezichtspoeder wilt gebruiken is het wel zaak om de lotion eerst goed te laten intrekken. Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid helpt om de verschijning van porien te minimaliseren. Daar ben ik bijzonder blij mee :-). Mijn huid ziet er met gebruik van deze lotion niet glimmend en verfijnder uit.

 

Paula’s Choice Resist Youth-Extending Daily Hydrating Fluid kost € 39,00 en is online te bestellen via deze link.

   

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *