Payot Blue Techni Liss Huidverzorging

Payot Blue Techni Liss Huidverzorging Review

Payot Blue Techni Liss is een verzorgingslijn die de effecten van het blauwe licht, door overmatige blootstelling aan beeldschermen maar ook gebrek aan natuurlijk daglicht en te korte nachten, vermindert. Door onze moderne leefwijze wordt namelijk het verschil tussen dag en nacht steeds kleiner. Dit zorgt ervoor dat de interne biologische klok van de mens van slag raakt. Dit is af te lezen aan het gezicht; vroegtijdige rimpels, een vale teint en een gedehydrateerde huid. De Payot Blue Techni Liss verzorgingslijn biedt hiervoor een oplossing.  Benieuwd naar hoe dit werkt?  Wij in ieder geval wel!

“OVERDAG beschermen we de huid; ‘S NACHTS regenereren we de huid en in HET WEEKEND… vernieuwen we haar!”

Klik hier om meer reviews van Payot producten te lezen.

 

Payot Blue Techni Liss Jour Dagcrème

Payot Blue Techni Liss Jour Dagcrème

“Payot Blue Techni Liss Jour is een  *chrono-actieve dagverzorging en helpt de hele dag door bij het bestrijden van dagelijkse agressies op de huid van buitenaf. De dagcrème beschermt de huid tegen de effecten van blauw licht en rimpels en lijntjes worden gladgestreken. De romige textuur van de ‘blauwe’’ dagcrème smelt samen met de huid en zorgt de hele dag door voor een zacht en comfortabel resultaat. Deze dagverzoring is geschikt voor alle huidtypes”.

Een weetje * chronos komt uit het Grieks en betekent ‘tijd’  

 

Hoofdingrediënten 

  • MONNIKSPEPER- Het extract van Monk’s peper (volgens studies), verhoogt de productie van collageen, verzacht rimpels, vermindert de versoepeling, onderhoudt contour en biedt glans en levendigheid.
  • MALROVE-EXTRACT- Celherstellende malrove (met Nrf2-werking): ontgift de cellen, voorkomt de vorming van nieuwe toxines en heractiveert de celmetabolismen.
  • LINDERA AGGREGATA-EXTRACT bevordert de bloedcirculatie of kalmerende werking
  • HYALURONZUREN werkt vocht inbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Het verfrist ook de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter, gladder en stralend gehydrateerd uitziet. Het vermindert direct de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
  • HIBISCUS OLIGOPEPTIDE  De organische zuren van hibiscus brengen de huid weer in balans, oligopeptide genoemd is een ‘boodschapperpeptide’ voor de vernieuwing van collageen. Deze peptide stimuleert de aanmaak van collageen, versterkt de huid én vermindert rimpels.

 

Conclusie

Payot Blue Techni Liss Jour Dagcrème

Payot Blue Techni Liss Jour ‘s ochtends aanbrengen op het hele gezicht, de hals en het decolleté op een goed gereinigde huid.  De geur van deze dagcrème is heel fris en bloemig. De textuur is mooi dun en smeert heel gemakkelijk uit en laat geen vet laagje achter, wat ook voor de heren onder ons een fijne bijkomstigheid is.  Opvallend vind ik dat de dagcrème je huid een soort van koelte lijkt te geven.

De Jour kost € 46,80/50ml en is via deze link te bestellen bij Douglas.

 

Payot Blue Techni Liss Regard Oogverzorging

Payot Blue Techni Liss Regard Oogverzorging

“Payot Blue Techni Liss Regard is een werkelijk verzorgend wondermiddeltje en beschermt de fragiele oogcontourzone tegen de effecten van blauw licht en strijkt de expressierimpels en -lijntjes glad. Het frisse masserende precisie-uiteinde en de smeltende parelmoer textuur strijken kraaienpootjes glad en laten de blik weer stralen”.

Hoofdingrediënten 

  • MONNIKSPEPER ,MALROVE-EXTRACT, LINDERA AGGREGATA-EXTRACT, HYALURONZUREN, HIBISCUS OLIGOPEPTIDE
  • ZIJDEBOOMEXTRACT  tegen anti-vermoeidheid en werkt verhelderend op de oogcontouren.

 

Conclusie

Payot Blue Techni Liss Regard Oogverzorging

Payot Blue Techni Liss Regard is een meer dan een handige en intelligente dagelijkse verzorging.  Je brengt het op de te camoufleren rimpels en lijntjes aan met behulp van het precisie-uiteinde. De textuur is heel dun en nagenoeg geurloos.

 

De Regard kost € 31,60/15ml en is via deze link te bestellen bij Douglas.

 

Payot Blue Techni Liss Week-End Peelingmasker

Payot Blue Techni Liss Chrono-onthullende Peelingmasker

“Payot Blue Techni Liss Week-End is een peelingmasker wat de rimpels gladstrijkt en de huidstructuur regenereert. Zeer handig dankzij het meeneemformaat en de korte inwerktijd van 15 minuten! Een masker van stof 100% naturel en recyclebaar in individueel formaat, ideaal voor het weekend”.

 

Hoofdingrediënten 

  • MONNIKSPEPER, MALROVE-EXTRACT, LINDERA AGGREGATA-EXTRACT
  • GLYCOLZUUR 8% Glycolzuur zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen; het ‘exfolieert’ de huid.  Deze stof heeft onder andere een positieve invloed op pigment, veroudering en een droge huid.

 

Conclusie

Payot Blue Techni Liss Chrono-onthullende Peelingmasker

Als fan van sheetmaskers vind ik ook dit Payot Blue Techni Liss Week-End Peelingmasker een fijn relaxt momentje, in het weekend dus 🙂 Het masker kun je uitvouwen om zo het beschermende witte laagje te verwijderen. Gedurende 15 minuten op het gezicht laten rusten, verwijderen en het gezicht vervolgens afspoelen met water.  Dit afspoelen met water is voor mij helemaal nieuw,  ik ken alleen maar sheetmaskers die je als een serum op je gezicht laat zitten.  Met het afspoelen zet je het exfoiliëren in werking waarmee je de dode huidcellen verwijdert en je huid heel schoon en zacht achterblijft.  Klaar voor de nieuwe week!

 

Het Week-End Peelingmasker kost € 8,00 en is onder andere hier te bestellen.

 

De Blue Techni Liss lijn

Verder biedt de lijn ook een nachtcrème (Blue Techni Liss Nuit) en een serum (Blue Techni Liss Concentré).

De Payot Blue Techni Liss lijn vervangt de Techni Liss lijn! Deze ‘blauwe’ producten zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste inzichten, waardoor ze jouw huid nog meer te bieden hebben. De lijn is het meest bedoeld voor de huid met beginnende huidveroudering.

 

Ga naar de storelocator van Care Cosmetics om naar het dichtstbijzijnde Payot verkooppunt bij jou in de buurt te gaan!

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *