fbpx

Philosophy Renewed Hope In A Jar Gezichtsmasker

Philosophy Renewed Hope In A Jar Gezichtsmasker

In mijn zoektocht naar een lekker hydraterend en vochtinbrengend masker stuitte ik op dit Philosophy Renewed Hope In A Jar gezichtsmasker. Ik ben al groot van van de Microdelivery Peel van Philosophy dus besloot dit masker eens te bestellen.

Philosophy’s belofte

Philosophy Renewed Hope In A Jar Gezichtsmasker

Volg jij ons al op Instagram?

Volgens Philosophy zou dit masker een ”glas water voor je huid zijn zonder het te hoeven drinken”. Nou drink ik graag water, maar dat is natuurlijk beside the point 😛 . Het masker wordt omschreven als een ”re-energizing moisture mask” en zou de huid dus weer nieuwe energie moeten geven en moeten hydrateren. Het masker zou ervoor zorgen dat de huid zichzelf gaat vernieuwen en dus haar energie weer terug krijgt. Daarnaast zou de huid na het gebruik van het masker zachter, gladder en levendiger moeten aanvoelen. Het masker is geschikt voor alle huidtypes. Ik ben benieuwd!

De verpakking

Philosophy Renewed Hope In A Jar Gezichtsmasker

De verpakking is strak en simpel. Ik vind het prettig en hygiënisch dat het masker in een tube zit. Ondanks dat je vaak een spatel bij potten krijgt, vind ik het toch vaak minder fris dan een tube. Het design is verder ook simpel. Wat ik vaak juist chique vind. De tube staat mooi tussen mijn andere skincare in de badkamer.

Gebruik en conclusie

Het eerste wat me opviel toen ik het masker op mijn gereinigde huid smeerde was de zachtheid. Het masker voelt super zacht aan op de huid. En ook een beetje verkoelend. Ik heb het masker 20 minuten laten zitten en toen afgespoeld met lauwwarm water. Helaas merkte en zag ik weinig / geen verschil met daarvoor. Mijn huid voelde niet super intens gevoed aan, iets wat ik wel zoek in een hydraterend masker. Jammer! Wat mij betreft zijn er voor dit geld veel betere maskers, bijvoorbeeld van Starskin of Shiseido, te koop!

 

Ik heb het Philosophy Renewed Hope In A Jar Gezichtsmasker zelf gekocht voor € 44,95.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *