fbpx

Philosophy The Microdelivery Peel

Philosophy The Microdelivery Peel Review

Ik denk dat iedere beauty lover wel bekend is met Philosophy The Microdelivery Peel. Ik gebruik het product al zeker 2 jaar en ben er nog steeds blij mee. Microdelivery Peel is een Vitamine C/ peptide resurfacing peeling die je huid een stralende glow geeft en diep exfoliërt.

Over de Philosophy The Microdelivery Peel

Philosophy The Microdelivery Peel Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Microdelivery Peel van Philosophy is een peeling voor thuis. Dit houdt in dat de producten veilig zijn om door de consument thuis gebruikt te worden. Maar dit houdt niet in dat deze peeling van dezelfde kwaliteit is als een peeling bij een schoonheidsspecialiste. Peelings bij schoonheidssalons gaan een stuk ‘dieper’ de huid in en zijn veel heftiger. Daarom zijn deze niet ‘veilig’ voor thuisgebruik; je moet een specialist zijn om dergelijke peelings goed en veilig uit te kunnen voeren. Ik vind het toch belangrijk om dit even van te voren te vermelden.

De Microdelivery Peel exfoliërt de huid door middel van peptiden en vitamine C. De huid wordt ook gestimuleerd en ‘opgevuld’, waardoor de peeling ook anti-aging is. Microdelivery Peel bestaat uit twee fasen. Je koopt het als een product, maar je krijgt een pot met vitamine c / peptide resurfacing kristallen (verjongen en revitaliseren) én melkzuur / salicylzuur activerende gel (secundaire peeling; minimaliseren van het uiterlijk van poriën, fijne lijntjes en rimpels).

Philosophy’s The Microdelivery Peel heeft al een aantal beauty prijzen gewonnen, waaronder de Allure Best of Beauty in 2014 en de QVC Customer Choice Beauty Award in 2018.

Stap 1: vitamine C / peptide kristallen

Philosophy The Microdelivery Peel Review

Philosophy The Microdelivery Peel Review

De vitamine C / peptide kristallen laten onzuiverheden en vuil ‘omhoog’ komen uit de huid (resurfacing). Ook revitaliseren de kristallen de huid. Dit houdt in dat de huid een impuls krijgt om nieuwe huidcellen aan te gaan maken. Een soort ‘wake-up call’ dus, maar dan voor je huid! Je gebruikt de kristallen als volgt.

  1. Breng een theelepel hoeveelheid aan op een schone, droge huid.
  2. Eenmaal aangebracht, moeten kristallen er bijna als een masker uitzien.
  3. Masseer zachtjes in een cirkelvormige beweging over het hele gezicht gedurende maximaal 60 seconden, vermijd ooggebied. Niet schrobben.

Daarnaast is het belangrijk dat als je, net als ik, een gevoelige huid hebt, dat je niet teveel druk zet op je huid terwijl je de kristallen in masseert. Dus niet te hard ‘scrubben’ 😉 .

Stap 2: melkzuur / salicylzuur (activerende gel)

Philosophy The Microdelivery Peel Review

Vervolgens dien je de activerende gel die bestaat uit melkzuur / salicylzuur over de kristal laag aan te brengen. De twee lagen reageren op elkaar en intensiveren elkaar. Je gebruikt dit als volgt:

  1. Plaats een royale theelepel hoeveelheid in de palm van je hand.
  2. Masseer de gel op je vingertoppen en breng aan op de kristallen
  3. Naarmate je de gel meer in masseert, zal een opwarmend gevoel optreden.
  4. Wit schuim verschijnt om aan te geven dat het is geactiveerd.
  5. Laat het schuim 2 – 3 minuten zitten en spoel het vervolgens grondig af.

Philosophy raadt aan om de peeling 1x per week te doen. Dit lijkt me prima voor een normale tot vette huid. Met een gevoelige huid moet je toch wat meer oppassen met peelings, heb ik gemerkt. Ik doe het daarom 1x per 2 / 3 weken.

Conclusie

Het feit dat ik dit product al minstens 2 jaar gebruik en steeds blijf herkopen zegt denk ik wel genoeg. Zeker gezien het feit dat de peeling niet goedkoop is. Na de Microdelivery Peel is mijn huid super zacht, glad én glowing. Zonder droog aan te voelen. Ook maakt de peeling mijn huidskleur egaler. Ik vind dit gewoon echt een top product wat iedereen eigenlijk gewoon een keer zou moeten proberen om te het te ervaren. En om er verliefd op te worden 🙂 .

 

Ik heb de Philosophy The Microdelivery Peel zelf gekocht voor € 81,05. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *