Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty

Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty Review

Voor de komende lente en zomer kregen Wilma en ik weer een prachtig PR pakket van Pixi Beauty binnen. Daarin zat onder andere dit Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty. Wilma reviewde al eerder het Pretties Eye Heart Palette uit de Pixi Pretties collectie. Nu is het aan mij de beurt om een Pixi palette te reviewen. En ik ben er super benieuwd naar!

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over het Pixi Eye Reflection Shadow Palette

Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty Review

Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Eye Reflections Shadow Palette in Natural Beauty van Pixi heeft 12 kleuren met een crème-achtige textuur. De finishes zijn zowel glanzend als metallic als mat. De metallic kleuren bevatten een 3D-effect wat voor extra diepte en dimensie in de oogschaduws zorgt. Alle kleuren zouden ontzettend gepigmenteerd en zijdezacht moeten zijn. De oogschaduws bevatten mineralen en zouden makkelijk te blenden zijn. Zoals alle producten van Pixi wordt de oogschaduw niet op dieren getest en bevat het vitamines en mineralen. De oogschaduws in dit palette bevatten Vitamine E, wat de oogleden voedt en beschermt en Mica, wat zorgt voor de glans.

Swatches

Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty Review

Je ziet hier de swatches van de bovenste helft van het palette, van links naar rechts. Op basis van deze swatches ben ik het wel eens met de claim dat de oogschaduws goed gepigmenteerd zijn. Op de lichtste kleur na, die wegvalt op mijn lichte huid, vallen alle oogschaduws goed op. De kleuren ‘poppen’ en ik heb deze swatches gemaakt door 1x rustig met mijn vinger over de pan te wrijven. Ik vind dit de mooiste kleuren uit het palette.

Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty Review

Dit zijn de swatches van de onderste helft van het palette, van links naar rechts. Hoewel de finishes verschillend zijn vind ik sommige kleuren toch wat te veel op elkaar lijken. Er had wat meer afwisseling gemogen in het palette van mij.

Look & conclusie

Pixi look 2

Pixi look 2

De oogschaduws zijn van goede kwaliteit en blenden gemakkelijk zonder fall-out. De kleuren zijn allemaal makkelijk op te bouwen, voor een lichte of juist intensere look zoals ik heb gemaakt. De minerale make-up van Pixi is in mijn mening erg goed van kwaliteit. En het heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De paletten kosten ongeveer de helft van bijvoorbeeld een Urban Decay palette en dat scheelt natuurlijk erg veel. De kleuren van dit palette zijn mooi en natuurlijk, precies waar ik van houd. Hoewel pastel en fellere oogschaduw kleuren nu weer helemaal hip worden hou ik het toch het liefste bij natuurlijke tinten op mijn ogen. Ik begin steeds meer fan te worden van Pixi en dat zeg ik niet omdat ik dit palette heb gekregen. De liquid lipstick die ik op deze foto draag is de Pixi MatteLast Liquid Lipstick in de kleur Peony Pink, die ik al eerder heb gereviewed.

 

Het Pixi Eye Reflection Shadow Palette in de kleur Natural Beauty is te koop voor € 31,00 bij onder andere hbb24, Cosmania en lookfantastic.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *