fbpx

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker Review

Als beautyliefhebber kun je niet meer om Pixi heen: het Londense cosmeticamerk geeft je huid een frisse, natuurlijke glow. De huidverzorging van Pixi is de perfecte basis voor een stralende huid. Voor ieder huidtype heeft Pixi één of meerdere huidverzorgings-lijnen te bieden. De collageen lijn bestaat (tot nu toe) uit; een oogserum, een tonic, gezichtsserum, lipgloss en het Plump Collagen Boost Sheet Mask. Ik kocht dit Pixi sheetmasker omdat mijn gezicht af en toe best ‘een plump’ kan gebruiken 🙂 .

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over het Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker Review

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Pixi PLUMP Collagen Boost sheetmasker maakt je huid gladder en geeft je gezicht een vollere look. Het geeft je huid dé boost die het nodig heeft ! Deze sheetmaskers, er zitten er 3 in één doosje, bevatten een hoge concentratie van door experten ‘verbeterende’ ingrediënten die zorgen voor onmiddellijke resultaten! Dit sheetmasker is geschikt voor de normale huid, rijpe huid en de gemengde huid.

De voordelen van het Pixi PLUMP Collagen Boost sheetmasker op een rijtje:

  • Onmiddellijke resultaten
  • Behoudt de elasticiteit van de huid
  • Verheldert de huid
  • Zorgt voor een hydratatieboost

De Ster-ingrediënten zijn: Plantaardige extracten verhelderen en verbeteren de gezondheid van de huid; Collageen en peptiden boosten de soepelheid van de huid; Glycolzuur exfolieert zacht en geeft de huid een glow.

Conclusie

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker Review

Pixi PLUMP Collagen Boost Sheetmasker Review

Het is bij mij inmiddels vaste prik op zondag. Dan probeer ik altijd een sheetmasker uit! Deze keer is het Pixi PLUMP Collagen Boost Sheet Mask aan de beurt. Mijn huid zag er wat vermoeid uit door een paar dagen (heerlijk) te hebben genoten van de lentezon. Dus tijd voor een boost oftewel een ‘youth infusion’ zoals op de verpakking staat. Het sheetmasker kun je zo uit de verpakking halen, het zit niet tussen ‘vliesjes’ geplakt.  Het is goed uit te vouwen en er zit een enorme hoeveelheid serum in.  Het overtollige serum kun je met je vingers uit de verpakking halen en op je hals en decolleté aanbrengen. Het Pixi PLUMP Collagen Boost sheetmasker laat je 10-15 minuten zitten. Hmmm, daarna zie ik een heerlijk uitgerust, glad, glanzend en vol gezicht. Ook de volgende dag nog!  Heerlijk, er zitten er nog twee in voor de volgende zondagen.  Het Pixi PLUMP Collagen Boost sheetmasker doet wat het beloofd,  wat een verwennerij!

 

Het Pixi PLUMP Collagen Boost Sheet Mask heb ik zelf gekocht bij De Bijenkorf voor € 12,00 (3 sheetmaskers).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *