Pixi Pretties Eye Heart Palette Oogschaduw Palette

Pixi Pretties

Perfect verzorgt en opgemaakt in enkele minuten zonder gedoe – dat is waar Pixi om draait. Oprichtster, Petra Strand, is een ervaren make-up artiest en productontwikkelaar.  Zij lanceerde Pixi meer dan 20 jaar geleden en opende haar boetiek in Soho, London. Pixi’s missie is na meer dan 20 jaar ervaring nog steeds hetzelfde als op de eerste dag dat de Pixi-winkel werd geopend:  de natuurlijke schoonheid van alle vrouwen naar voren te brengen – om vrouwen eruit te laten zien als zichzelf, alleen beter!

Pixi Pretties

De Pixi Pretties collectie is een collectie waarin Pixi samenwerkt met influencers. Wij ontvingen deze prachtige box en zullen alle producten los voor jullie reviewen. We hebben eerder al het highlighter palette en de lipglosses gereviewed. Vandaag is het de beurt aan het Pixi Pretties Eye Heart Palette!

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Het Pixi Pretties Eye Heart Palette

Pixi Pretties Eye Heart Palette Review

Pixi Pretties Eye Heart Palette Review

De tinten in dit Pixi oogschaduw palette zijn samengesteld en gemaakt door Heart Defensor (@thatsheart). Heart Defensor Telegaarta is een knappe dame, geboren en opgegroeid op de Filipijnen. Ze woont nu in Los Angelos en is een influenster met 814.000 volgers op instagram. Dit palette bevat haar meest favoriete tinten aller tijden.

De verpakking en swatches

Pixi Pretties Eye Heart Palette Review

Pixi Pretties Eye Heart Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

De verpakking van dit Pixi Pretties Eye Heart palette vind ik niet zo mooi.  Het is een heel eenvoudig plastic doosje.  Het is Pixi duidelijk niet te doen om de buitenkant, de verpakking, maar om de binnenkant,  de oogschaduwkleuren dus!  Want in tegenstelling tot de verpakking vind ik de kleuren van de oogschaduw wel heel erg aansprekend en een sjieke uitstraling hebben.  Op foto 1 zie je de bovenste rij van het palette; deze kleuren heten  Feb 4, The Best FAM,  Always Dancing, Lip Sync. Op foto 2 zie je de onderste rij van het palette; deze kleuren heten Oh He Got Money, Philippenes, Fur Babies, Coffee.   De oogschaduwkleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd.  Er zijn 3 glanzende glitter tinten en 5 zachte glanzende tinten.

Als advies geeft Pixi de volgende tips:

  • Gebruik de lichtere tinten als overgangskleur (dit zijn op de meest rechtse kleuren op de foto’s)
  • Breng een lichte schaduw aan op de arcadeboog met een blending kwast (dit kan met een van de 5 tinten)
  • Gebruik de vinger om het pigment op oogleden  aan te brengen (kan ook met een kwast -met een van de 3 glitter tinten)
  • Als laatste, breng op de binnenhoeken een glitter tint aan

Look & conclusiePixi Pretties Eye Heart Palette Oogschaduw Palette

Ik zou zeggen experimenteer er op los en volg je eigen weg in het opbrengen van deze prachtige oogschaduw kleuren.  Toen ik de kleuren voor het eerst zag dacht ik dat ze voor mij te donker zouden uitvallen. Maar dit is gelukkig niet het geval. Ik vind de tinten allemaal heel erg goed draagbaar.  Ook overdag 🙂  En wat natuurlijk heel erg belangrijk is de houdbaarheid van de oogschaduw.  Nu, ik kan je zeggen dat dit ongelooflijk goed is! De oogschaduw van dit Pixi Pretties Eye Heart Palette blijft de hele dag en avond/nacht net zo zitten als ’s ochtends opgebracht. Dit heb ik uitgetest met een oogschaduwprimer eronder,  wat ik altijd aanbeveel.  Zonder oogschaduwprimer blijven de kleuren prima de hele dag zitten maar dan moet je ze  s’avonds, als je nog op pad wilt, nog wel wat bijwerken.  Er zit Vitamine E in, wat helpt de elasticiteit van de (oog)huid te verbeteren.  Een heel mooi warm oogschaduwpalette, kijk maar op bovenstaande foto’s.  Ik heb 2 verschillende looks gecreëerd,  de ene look wat lichter en de andere look wat donkerder.  Ik ga nog zeker door met experimenteren van deze mooie warme tinten oogschaduw in dit Pixi Pretties Eye Heart Palette 🙂 !

 

Het Pixi Pretties Eye Heart Palette is voor € 20,95 te koop bij lookfantastic.nl en voor € 23,50 bij themakeupspot.nl.

 

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *