Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss (duo review)

Vorige week reviewde Eveline al het The Layers Highlighter Palette van de Pixi Pretties collectie. In hetzelfde PR pakket zaten deze bijzondere Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss. Wilma en ik hebben ze allebei getest en vertellen je nu wat we ervan vinden.

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over de Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss

Volg jij ons al op Instagram?

Wat een plaatjes he? Voor deze Lip Icings werkte Pixi Beauty samen met Chloe Morello. Je ziet hier van boven naar beneden de kleuren: Sorbet, Parfait en Bonbon.

De Lip Icings waren al een vast onderdeel van de make-up collectie van Pixi, maar dit zijn drie speciale edities. De lipglosses zouden makkelijk aan te brengen zijn en comfortabel om te dragen. Je kunt ze zowel op zichzelf dragen of over een andere lipstick heen. Daarnaast kun je ze ook nog alleen in het midden van je lippen aanbrengen voor een voller effect. Aan de lip icings is onder andere rozebottel (verzacht en conditioneert) en marula-olie (voedt en verzacht) toegevoegd.

Swatches

Van links naar rechts: Bonbon, Parfait en Sorbet.

Voor lipglosses vinden we deze Pixi Pretties bijzonder gepigmenteerd. Ook voelen ze inderdaad heel ‘glad’ aan. Het is niet anders te beschrijven, ze glijden gewoon over je huid. En zo op de arm ook niet plakkerig. Dat is alvast fijn.

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Bonbon

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Bonbon review

Eveline: op deze foto draag ik alleen de Lip Icing in de kleur Bonbon. En ik vind hem ook op de lippen een mooie kleur afgeven. De lipgloss heeft dus echt wel pigment en is niet doorschijnend. Hier moet je dus ook rekening mee houden als je hem over een lipstick aanbrengt. Wat overigens ook prima gaat, zonder de lipstick eronder ‘weg te vegen’.

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Parfait

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Parfait review

Wilma: ik vind deze icing lipgloss erg bijzonder in alle opzichten.  Normaal gesproken ben ik geen fan van lipgloss omdat ze ik het niet zo fijn vind aanvoelen op mijn lippen.  Meestal te plakkerig en te snel vervagend en te uitdrogend.  Met deze lipgloss heb ik een hele andere (positieve) ervaring 🙂 want gedragen over een lipstick blijft de glans heel lang houdbaar en vervaagd de lipstick eronder niet.  De lipgloss puur gedragen op de lippen blijft echt uren lang zitten,  geeft een icy roze kleur en de glittertjes zijn mooi subtiel aanwezig. En voelt heel comfortabel aan op de lippen!

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Sorbet

Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss in de kleur Sorbet

Wilma: voor deze kleur Sorbet geldt hetzelfde als wat ik bij de kleur Parfait heb geschreven.  Alleen geeft deze geen roze icy gloed maar een lila icy gloed.  Ik vind deze kleur iets minder mooi dan de parfait, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.  Verder is het een mooie glittergloss die ik wel zou dragen over een lipstick heen en dan alleen in het midden van de lippen. Net voor dat vleugje extra 🙂 Op de foto draag ik deze lipgloss Sorbet puur en zoals je ziet is de kleur fraai gepigmenteerd.   Ik ben erg blij verrast met deze mooie lipglosses van Pixi.  Een bijzonder fijn product,  zeker met de feestdagen in aantocht !

 

De Pixi Pretties Lip Icing Lipgloss zijn onder andere te bestellen bij Cosmania en Babassu voor 21,00 per stuk.

 

Deze make-up review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *