Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette Review

Een paar weken geleden ontvingen wij van Pixi Beauty een ontzettend gaaf PR pakket met daarin Pixi Pretties. Deze Pixi Pretties collectie is in samenwerking met een aantal bekende beauty influencers. Het Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette is in samenwerking met Rachh Loves. Ik heb het uitgebreid getest en vertel je nu wat ik ervan vind!

Klik hier om meer reviews van Pixi producten te lezen.

Over het Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette Review

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik wil graag beginnen met de verpakking. Want het is toch een plaatje <3 ? Het palette is gemaakt van stevig karton, wat ik niet zo’n probleem vind. Ik neem namelijk sowieso niet graag grote paletten mee op vakanties / weekendjes weg. Ik ben er dan zo eentje die een mooie highlighter meeneemt en een bronzer en beide mixt als oogschaduw. Maar goed, ik dwaal af. De grote spiegel is fijn en er zit een hoop product in de verpakking. De highlighters zouden super zacht moeten zijn en voor een ultieme glow en verheldering van het gezicht zorgen.

Pixi Beauty geeft op hun website de volgende tips:

 • Veel plezier en experimenteer! Begin met TEE of CLUTCH bovenop je jukbeenderen, cupido boog van de lippen, binnenhoek van je ogen en onder je wenkbrauwen en dan nog wat LACE erbovenop voor een verblindende gloed.
 • Als je met kleur wil spelen kan je ZIPPER en TEE op je oogleden aanbrengen. Als je je avontuurlijk voelt kan je ze ook in de binnenhoek van je ogen en je jukbeenderen aanbrengen.
 • KNIT en TEE zien er geweldig uit op wat diepere huidtinten voor een warme, gouden gloed.
 • Je kunt deze highlighters zowel nat als droog gebruiken. En ze zijn ook bijzonder mooi als oogschaduw.

Swatches

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette Review

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette Review

Hier wordt mama blij van. Wat een pigmentatie! Ik heb deze swatches gemaakt door maar heel zacht met mijn vinger over de pan te wrijven en dit is het resultaat. Dit belooft veel goeds.

Resultaat en conclusie

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette review

Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette review

Op deze foto’s heb ik (naast iets teveel blush op) de highlighters op mijn oogleden gebruikt als oogschaduw. En gelaagd op mijn jukbeenderen (CLUTCH & LACE). De highlighters blenden ontzettend gemakkelijk in en zijn daarom een plezier om te gebruiken. Zelfs de paarsere tint is bijzonder draagbaar, als je hem laagt met een andere highlighter. Je krijgt dan een mooie koele glow. Ik vind dit een prachtig palette voor een zeer betaalbare prijs.

 

Het Pixi Pretties The Layers Highlighting Palette is onder andere te bestellen bij Cosmania en Babassu voor 26,00.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. theNextG1rl
  24 november 2019 / 08:39

  Wow, wat een mooi palette!

  • Eveline
   Auteur
   24 november 2019 / 17:03

   Ja dat is het echt 🙂 en ook hartstikke betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *