Planeta Organica Natural Shower Gels (douche gels)

Planeta Organica Natural Shower Gel Review

Zo, wat een lekkere grote tubes! Dat is het eerste wat ik dacht toen ik dit PR pakket uitpakte. Ik en Wilma hadden nog nooit van het merk Planeta Organica gehoord, wat het des te leuker maakt om uit te proberen. De Planeta Organica Natural Shower Gels zijn natuurlijk en biologisch en worden geformuleerd met plantaardige oliën, essentiële oliën en kruidenextracten. Het merk komt uit Rusland en al hun producten zijn vrij van SLS (natriumlaurylsulfaat), parabenen, petrochemicaliën, genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) en synthetische ingrediënten. De geur combinaties doen mij een beetje denken aan hippe cocktails, leuk! Wij (Ik, Niels, Wilma en mijn broer Walter) zijn ze gelijk gaan testen!

Planeta Organica Basil & Mandarin Showergel

Planeta Organica Basil & Mandarin Showergel Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hmmm lekker frisse mandarijntjes. De douche gel ruikt behoorlijk zoet, maar ook fris door de organische basilicum. Wij zijn dol op de grote flessen, zo doe je er lekker lang mee en je hebt helemaal niet veel nodig. Ook vinden we de filosofie van het merk mooi en ook belangrijk. Natuurlijke cosmetica is steeds meer opkomend en wij kunnen die trend alleen maar ondersteunen!

Planeta Organica Green Superfood Showergel

Planeta Organica Green Superfood Showergel Review

Eveline: dit is mijn lievelingsgeur van de 4! Hij ruikt sterk, maar wel ‘schoon’. Het klinkt raar om te zeggen dat iets schoon ruikt maar dat is mijn beste beschrijving van deze geur. Deze kruidige douchegel vind ik ’s avonds het fijnste, lekker douchen en dan naar bed.

Planeta Organica Coconut & Vanille Banana Showergel

Planeta Organica Coconut & Vanille Banana Showergel Review

Eveline: Als je van banaan houdt is dit echt dé douche gel voor jou. Niels heeft deze uitgebreid getest en vindt hem prettig aanvoelen op de huid. Heel zacht en toch reinigt hij heel goed. Hij is goedgekeurd!

Planeta Organica Passion Fruit & Peppermint Showergel

Planeta Organica Passion Fruit & Peppermint Showergel Review

Dit is mijn moeders favoriet! Hij doet haar denken aan een zomerse cocktail (punten voor degene die in de comments kan noemen welke 😀 ). Ze gaat hem zeker opnieuw kopen zegt ze.

 

Wat een mooie fijne douche gels voor een zeer zacht prijsje. Planeta Organica is een merk wat wij zeker in de gaten gaan houden. De Planeta Organica Natural Shower Gels zijn onder andere te koop bij de Kruidvat voor € 5,99 per stuk. Je kunt ze direct bestellen via de volgende links:

Coconut & Vanilla Banana

Basil & Mandarin

Passion Fruit & Peppermint 

Natural Shower Gel

 

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *