fbpx

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogschaduw & Oogpotlood

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogschaduw & Oogpotlood

Pupa Milano heeft een nieuwe limited edition uitgebracht ‘The Dark Sight of Beauty’. De focus van de collectie ligt op de ogen. In deze collectie vind je zes tinten Oogschaduws en ook zes tinten Kajal Oogpotloden. En als kers op de taart ook nog Nail Polish in vier donkere tinten. Maar vandaag ga ik voor ‘The Dark Sight of Beauty’ ooglook!

Klik hier om meer reviews van Pupa Milano producten te lezen.

Over de Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Collectie

Volg jij ons al op Instagram?

De Smokey Oogschaduws uit de Pupa Milano ‘The Dark Side of Beauty’ onthullen de sensuele en mysterieuze kant van de vrouw. Om de ogen nog intenser te maken zijn er aan deze collectie ook Extreme Kajal Oogpotloden toegevoegd.

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogschaduw

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogschaduw

De Pupa Milano Smokey oogschaduw heeft een unieke zachte fluweelachtige textuur met een mix van zwarte pigmenten en pure kleuren.  Dit geeft een bijzondere reflectie op de ogen.  Wil je een smokey effect dan gebruik je de oogschaduw droog. Wil je een diep metallic effect dan kun je de oogschaduw nat gebruiken.

The Dark Sight of Beauty eyeshadow is een multi-reflective oogschaduw;

  • Met een intense pigmentatie vanaf de eerste toepassing
  • Heeft een zachte en fluweelachtige textuur
  • Is zowel droog als nat te gebruiken
  • Verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren: Dark Gold, Dark Copper, Dark Bourgondy, Dark Blue, Dark Peacock en Dark Malachite

Swatches

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogschaduw

Op de swatch zie je de kleuren Dark Gold (rechts) en Dark Blue (links), waarop je duidelijk de zwarte pigmenten door de kleuren heen ziet doorschemeren. De kleuren zijn er droog opgezet en je ziet dat de pigmentatie en de reflectie hoog is!

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogpotlood

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogpotlood

De kleuren van de Extreme Kajal oogpotloden zijn heel intens. Ze geven een diep kleureffect op de waterlijn of rondom je ogen in slechts één toepassing.

The Dark Sight of Beauty Extreme Kajal oogpotlood:

  • Heeft een hoge pigmentatie en garandeert de perfecte kleur in één applicatie
  • Brengt gemakkelijk aan op de waterlijn en/of rondom de ogen
  • De textuur is zacht en romig
  • Intense kleur met een veegvrij effect
  • Verkrijgbaar in 6 prachtige kleuren: Extreme Black, Extreme Blue, Extreme Brown, Extreme Peacock, Extreme Malachite en Extreme Butter

Swatches

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty Oogpotlood

Op de swatch zie je de kleuren Extreme Blue (links) en Extreme Butter (rechts).  De kleurafgifte is enorm hoog, de lijn op mijn onderarm is in één keer gezet. De kleur Blue is heel diep donker blauw. De kleur Butter is meer bedoeld voor in de ooghoek of om je ogen groter te maken op de waterlijn.

Look & conclusie

Pupa Milano The Dark Side Of Beauty

Best en uitdaging om na de lichte zomertinten op je ogen een donkere ooglook aan te brengen. Ik heb dan ook even gewacht met het uitproberen van de Pupa Milano ‘The Dark Sight of Beauty’ oogcollectie totdat het buiten echt donker en herfstachtig werd!  De collectie is met recht ‘Dark’ te noemen en heb ik in de ooglook alleen de oogschaduw ‘droog’ gebruikt;  de oogschaduw Dark Gold in de arcadeboog en Dark Blue op het ooglid. Daarna Extreme Kajal Extreme Blue oogpotlood als lijntje onder mijn oog en Extreme Butter aan de binnenkant van mijn oog en op de waterlijn….

Je ziet dat de oogschaduw een enorme kleur afgeeft en dan heb ik nog maar weinig aangebracht. Het oogpotlood glijdt echt supergemakkelijk langs je oog en blijft de hele dag perfect zitten.  Ik heb later het oogpotlood Extreme Blue ook nog als eyeliner boven mijn oog uitgeprobeerd en ook dan blijft het perfect zitten. Al met al vind ik “The Dark Sight of Beauty’ oogcollectie wel even oefenen om netjes aan te brengen, maar het komt zeker de beloftes na! Voor wie wil experimenteren met een uitdagende of feestelijke look vind ik Pupa Milano ‘The Dark Sight of Beauty’ oogcollectie een absolute aanrader 🙂 !

 

Smokey Eyeshadow  Oogschaduw € 18,75

Extreme Kajal            Oogpotlood  € 17,95

 

The Dark Sight of Beauty limited edition collectie is online te koop bij Pupa.nl en o.a. bij Bol.com.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *