Pyunkang Yul Skincare Set: Essence Toner, Intensive Repair Cream & Cleansing Foam

Pyunkang Yul Skincare Set: Essence Toner, Intensive Repair Cream & Cleansing Foam Review

In Koreaanse huidverzorging zijn ik en mijn moeder allebei nog niet heel erg thuis. Maar daar gaat de komende tijd verandering in komen! Laatst reviewden wij al 3 Koreaanse sheetmaskers, klik hier om onze duo review te lezen. Vandaag is het de beurt aan het bekende Koreaanse merk Pyunkang Yul. Dit merk is wereldwijd aan het opkomen met hun mooi ontwikkelde productlijnen en dier- en milieu vriendelijke producten. Zo spotte ik de Essence Toner uit deze set laatst al eens in de Linda! Vandaag review ik de Pyunkang Yul Essence Toner, de Intensive Repair Cream en het Low pH Pore Deep Cleansing Foam.

Over Pyunkang Yul & de Skincare Set 20

Pyunkang Yul Skincare Set: Essence Toner, Intensive Repair Cream & Cleansing Foam Review

Volg jij ons al op Instagram?

Over het merk

Pyunkang Yul werd in maart 2016 opgericht door Pyunkang Korean Medicine Hospital, een instelling die bekend staat om de behandeling van atopische huidaandoeningen. Pyunkang Yul houdt vast aan een filosofie van holistische lichaamswelzijn en gelooft dat een gezonde huid wordt bereikt door de olie- en vochtbalans te behouden. Het merk vermijdt onnodige chemische stoffen in zijn producten en gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten die het zachtst zijn voor de huid.

Over de skincare set

Deze skincare set bevat drie van de meest opvallende producten van Pyunkang Yul, waaronder de Essence Toner, de Intensive Repair Cream en het Low pH Pore Deep Cleansing Foam. De Essence Toner heeft een hydraterende formule met doordrenkte aminozuren en astragaluswortelextract om de huidtextuur te verfijnen. De Intensive Repair Cream helpt de droge en zwakke huid om te zetten in een gezonde en gehydrateerde huid. Het Low pH Pore Deep Cleansing Foam zorgt voor een heerlijke reiniging met veel heerlijke bubbels.

 

Pyunkang Yul Essence Toner

Pyunkang Yul Essence Toner Review

”De Pyunkang Yul Essence Toner is verrijkt met voedingsstoffen voor de huid, met een intens hydraterende formule. De formule is ontworpen om ‘met voedingsstoffen gevuld vocht’ in de huid te brengen, waardoor de huid vochtig en zacht blijft. Water is hier niet aanwezig aangezien 91,3% van deze toner bestaat uit melkvechtwortelextract en daarnaast rijk is aan vitamines en mineralen. Met de antioxiderende, ontstekingsremmende en voedingsstimulerende eigenschappen van het wortelextract, wordt deze gelachtige toner snel opgenomen om de huid te hydrateren en te versterken. Het is niet alleen veilig voor de huid, het is ook dierproefvrij en milieuvriendelijk door het volledig vermijden van dierproeven en het gebruik van buitensporige plastic materialen.”

Conclusie

Zoals jullie weten heb ik een ontzettend gevoelige huid, mèt lichte rosacea op mijn wangen. Ik kan veel producten niet verdragen en ben daarom altijd licht huiverig als ik iets nieuws ga proberen. Daarom gaan ook veel producten die wij ontvangen rechtstreeks naar mijn moeder, die een heel ander en meer verdraagzaam huidtype heeft dan ik. Koreaanse huidverzorging staat goed bekend en dan vooral om de vele actieve werkstoffen die erin zitten en de goed onderzochte ingrediënten. Na het lezen van de beschrijving durfde ik deze toner wel aan.

Ik gebruik de toner elke ochtend nadat ik mijn huid met water heb gewassen. Elke avond heb ik tijdens het testen van deze producten mijn gezicht gewassen met de Cleansing Foam van hieronder. En deze stap daarna opgevolgd met de Essence Toner. De Essence Toner heeft een water-achtige textuur en is vrij geurloos. Ik breng de Essence Toner aan op een watje en haal dit over mijn gezicht. Hierna voelt mijn gezicht erg gevoed en gekalmeerd. Ik heb het gevoel dat mijn huid minder ontstekingen heeft dan voordat ik deze toner gebruikte en de rosacea (die toch al licht was), minder rood. Ik vind het een prettig product wat zeker doet wat het claimt te doen.

 

Je bestelt de losse fullsize Pyunkang Yul Essence Toner voor € 17,95 via deze link. De skincare set bestel je voor € 29,95 via deze link.

Pyunkang Yul Intensive Repair Cream

Pyunkang Yul Intensive Repair Cream Review

”Pyunkang Yul Intensive Repair Cream is een hydraterende crème die helpt om een droge en zwakke huid te transformeren in een gezonde en gehydrateerde huid. Aminozuren voegen intense hydratatie toe, terwijl ceramiden de vochtbarrière van de huid versterken. Tumeriek extract en andere botanische extracten revitaliseren de doffe en verouderende huid, terwijl karitéboter de voeding bevordert. Dankzij de innovatieve koude perstechnologie van Pyunkang Yul kan deze crème ook gemakkelijk in de huid worden opgenomen, terwijl de voordelen van de actieve ingrediënten worden gemaximaliseerd.”

Conclusie

Hello hydration! Deze crème is echt mega voedend. Ik gebruik hem daarom alleen ‘s avonds, overdag ga ik liever voor een wat lichtere crème. Dit betekent overigens niet dat deze Intensive Repair Cream langzaam intrekt, integendeel. Mijn huid slurpt de crème op en voelt daarna heerlijk ‘vol’ en gevoed aan. Ik ben natuurlijk ‘pas’ 28 jaar oud en heb gelukkig nog geen last van fijne lijntjes, maar ik kan me voorstellen dat deze mooie crème wel preventief ervoor kan zorgen dat ik deze minder snel krijg. Maar ook als je al wel (fijne) lijntjes hebt kan zorgen dat deze minder diep worden.

De crème ruikt niet heel sterk en de geur die ik ruik is lastig te omschrijven. Erg licht en een beetje kruidig. Ik vind het in elk geval wel lekker. Het feit dat de crème koudgeperst is zorgt ervoor dat de werkzame stoffen goed bewaard blijven tijdens het ontwikkelproces. En dat maakt deze crème in mijn ogen qua ingrediënten en beloofde werking erg goed. Ik vind hem daarnaast ook heel erg goed betaalbaar, budget zelfs voor de kwaliteit die je krijgt.

 

Je bestelt de losse fullsize Pyunkang Yul Intensive Repair Cream voor € 20,95 via deze link. De skincare set bestel je voor € 29,95 via deze link.

 

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam Review

”De Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam is een zacht reinigend schuim dat aan twee belangrijke criteria voldoet: het heeft een lage pH-waarde die uw huid in balans houdt en tegelijkertijd uw huid hydrateert. Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam met lage pH-waarde, is de volgende reinigingspartner van uw huid omdat het vuil, olie en make-up wegveegt om een fris, gerevitaliseerd resultaat achter te laten. Het bevat 100% natuurlijk afgeleide oppervlakteactieve stoffen en biedt een lichtgewicht en licht zure bubbels zonder irritatie en geen uitdrogingseffect bij een gevoelige huid.”

Conclusie

Deze Low pH Pore Deep Cleansing Foam bevat natuurlijke AHA’s. Hier ben ik met mijn gevoelige huid altijd huiverig voor, maarrrrrrrrr dat was nergens voor nodig. Zoals ook al in de beschrijving staat irriteert deze reiniger de gevoelige huid niet. Ook heb ik na het wassen van mijn gezicht met deze reiniger geen droge / trekkerige huid. Als ik ergens niet van houd is het dat ‘squeeky clean‘ gevoel op mijn huid, alsof al het vocht eruit is getrokken. Ik vind dat de reiniger mijn huid heel goed reinigt, als ik erna met de Essence Toner op een watje over mijn gezicht ga zie ik geen make-up resten meer. En mijn huid laat stralen. Ik ben enthousiast over deze fijne skincare set van Pyunkang Yul, die in mijn ogen leuk betaalbaar is om de producten eens uit te proberen!

 

Je bestelt de losse fullsize Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam voor € 13,95 via deze link. De skincare set bestel je voor € 29,95 via deze link.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *