fbpx

Rituals Ritual Of Happy Buddha Lichaamsolie, Douche Olie & Doucheschuim

Rituals Ritual of Happy Buddha Lichaamsolie

Vandaag review ik een paar producten van de Rituals Ritual Of Happy Buddha collectie. Namelijk de lichaamsolie, douche olie en het doucheschuim. Ik heb dit schattige setje van mijn vader gekregen, maar heb deze producten al vaker gehad in groot verpakking.

Klik hier om meer reviews van Rituals producten te lezen.

Sinaasappel & Cederhout

Rituals Ritual Of Happy Buddha Lichaamsolie, Douche Olie & Doucheschuim Review

De Happy Buddha lijn heeft een sterke, maar frisse geur van zoete sinaasappel en cederhout. De zoete sinaasappel ruikt, suprise surprise, naar sinaasappel. Deze geur stimuleert je energieniveau en je humeur. Oranje staat in China voor goud en het aanbieden van een sinaasappel aan een wens voor geluk en voorspoed. Cederhout wordt in Japan veel gebruikt om schaduw te creeren bij tempelcomplexen en paleizen. De cederboom is een symbool van standvastigheid en onsterfelijkheid. Cederhout heeft een prikkelende, hout-achtige geur.

De Ritual Of Happy Buddha Exciting Dry Oil (Lichaamsolie)

Rituals Ritual of Happy Buddha Lichaamsolie

Rituals Ritual of Happy Buddha Lichaamsolie en Doucheschuim

Volg jij ons al op Instagram?

Anders dan bijvoorbeeld de droge olies van de Ayurveda lijn van Rituals heeft deze droge olie wel precies dezelfde geur als de rest van de lijn. Ik vind de geur van vooral de sinaasappel erg aanwezig. Als ik mezelf s’ochtends inmasseer, deze olies moet je echt ‘masseren’ i.p.v. ‘opsmeren’, ruik ik hem de rest van de dag nog subtiel. Dit is wel iets waar je rekening mee moet houden! Ik vind dit persoonlijk wel lekker, het is een fijne, frisse geur en de olie trekt snel in. En voedt mijn huid heel erg intensief.

Rituals Happy Buddha Douche Olie & Doucheschuim

Rituals Ritual of Happy Buddha Lichaamsolie en Doucheschuim

Het doucheschuim en de doucheolie zijn in principe van alle Rituals lijnen hetzelfde qua formule. Alleen de geur verschilt. Ik vind het rijke doucheschuim heerlijk om s’ochtends te gebruiken. Het voelt zo luxe aan! Dit is ook een heel geschikte geur voor s’ochtends, omdat hij zo lekker fris naar sinaasappel ruikt ben je meteen wakker.

Als ik s’avonds douche gebruik ik liever de douche olie, die je huid ook echt voedt. Dan hoef ik daarna geen bodylotion / olie / of crème meer te gebruiken en kan ik zo met een gevoede en lekker geurende huid mijn bed in.

 

Ik heb deze Rituals Ritual Of Happy Buddha producten gekregen van mijn vader. Ik heb de prijzen even voor jullie opgezocht:

  • Droge lichaamsolie € 19,50 (100 ml)
  • Doucheschuim € 8,50 (200 ml, full size)
  • Doucheolie € 8,50 (200 ml, full size)
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *