fbpx

Rituals Ritual Of Sakura Doucheschuim, Body Scrub en Body Crème

Rituals Ritual Of Sakura Body Crème, Body Scrub en Doucheschuim

Een nieuwe dag een nieuw Rituals ritueel. Ik wissel de Rituals collecties die ik gebruik graag af. Zo raak ik de geuren nooit ”beu” en heb ik steeds opnieuw het gevoel iets nieuws te hebben. De Rituals Ritual Of Sakura productlijn is de eerste lijn die ik ooit van het merk gebruikte. Dan hebben we het dus over 11 jaar geleden, haha. En nog steeds vind ik het een super lekkere lijn. In deze blogpost review ik het doucheschuim, de lichaamsscrub en de lichaamscrème. Eerst vertel ik jullie graag een beetje over het ritueel achter de Ritual Of Sakura lijn.

De Hanami ceremonie in Japan

De Hanami ceremonie is een eeuwenoud Japans ritueel. Men viert dan de schoonheid van de Sakura bomen en bloesem. Sakura bloesem wordt ook wel kersenbloesem genoemd. Het symboliseert een nieuw begin en het gegeven dat het leven en schoonheid niet voor altijd duren. Men moet hier ten allen tijden van genieten.

Hanami ceremonie in Japan

Kersenbloesem

Rituals Ritual Of Sakura

Volg jij ons al op Instagram?

De bloesems van de Sakura (Japanse kers) zijn een van de twee hoofd ingrediënten van de Rituals Ritual Of Sakura lijn. Omdat de bloesems uitvallen in de lente worden de bloesems ook wel eens omschreven als ‘lente sneeuw’. De lente wordt ook wel bloesem seizoen genoemd in Japan. Kersenbloesem heeft een delicate geur die ontspannend werkt.

Rijstmelk

Rituals Ritual Of Sakura

Rijstmelk is het tweede hoofd ingredient van de Rituals Ritual Of Sakura productlijn. Rijst staat in Azie symbool voor vruchtbaarheid, geluk en overdaad. Rijstmelk geeft de huid een gezonde gloed. Daarnaast maakt het de huid zacht en soepel.

Rituals Ritual Of Sakura Doucheschuim

Rituals Ritual Of Sakura Doucheschuim

Jezelf inzepen met het rijke doucheschuim van de Ritual Of Sakura lijn is de eerste stap in het ritueel. De formule is hetzelfde als alle andere doucheschuimen van Rituals. Namelijk een gel-naar-schuim formule. Ik vind het doucheschuim lekker ruiken en rijk aanvoelen. De geur is fris en licht en overheerst dus niet.

Rituals Ritual Of Sakura Lichaamsscrub

Rituals Ritual Of Sakura Body Scrub

De lichaamsscrub is de tweede stap van het Sakura ritueel van Rituals. Ik gebruik deze scrub een keer per week, al staat op de verpakking dat je hem ook twee keer per week kan gebruiken. De bodyscrub gebruik ik op een vochtige huid en daarna spoel ik hem meteen weer af. Ik vind het een vrij grove scrub, die zijn werk goed doet. Hij ruikt weer lekker fris naar kersenbloesem en rijstmelk.

Rituals Ritual Of Sakura Lichaamscrème

Rituals Ritual Of Sakura Body Crème

Rituals Ritual Of Sakura Body Crème

Je maakt het Sakura ritueel compleet door je na het douchen in te smeren met deze heerlijk volle body crème. De crème is erg rijk, maar trekt toch snel in. Pluspunt! De geur van de lichaamscrème is hetzelfde als die van het doucheschuim en de lichaamsscrub. Maar blijft wat langer hangen. Omdat de geur niet zwaar en overheersend is kan je hier nog prima parfum bovenop gebruiken. Mijn huid blijft zeker 24 uur, tot de volgende douchebeurt, super soepel en gehydrateerd aanvoelen na het smeren van deze crème!

 

Ik heb deze producten van de Ritual Of Sakura lijn zelf gekocht. De prijzen zijn:

  • Doucheschuim € 8,50
  • Lichaamsscrub € 19,50
  • Lichaamscrème € 17,50
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *