fbpx

Rituals Ritual Of Sakura Shampoo & Conditioner

Rituals Ritual Of Sakura Shampoo en Conditioner

Ik reviewde eerder al het doucheschuim, lichaamsscrub en de lichaamscrème van de Rituals Ritual Of Sakura lijn. Om het ritueel af te maken review ik vandaag de shampoo en de conditioner van de Ritual Of Sakura lijn. Ik kan je alvast een ding verklappen; mijn haar ruikt nu erg lekker!

The Ritual Of Sakura shampoo

Rituals Ritual Of Sakura Shampoo

Ik hou van setjes. Zowel in kleding als in beauty producten. Deze shampoo en conditioner staan zo mooi in de badkamer samen met de rest van de Ritual Of Sakura lijn. Alleen daar word ik al heel erg blij van. De shampoo en conditioner ruiken allebei hetzelfde als de rest van de Sakura lijn, naar kersenbloesem en rijstmelk.

De shampoo bevat geen sulfaten, siliconen en parabenen. Dit vind ik altijd belangrijk om te vermelden, omdat ik shampoos die dit wel bevatten zelf graag vermijd. De shampoo is verrijkt met biologische arganolie en shikakai, een natuurlijk ingrediënt wat al jaren wordt gebruikt in India. Shikakai bevat saponine, wat ervoor zorgt dat de shampoo gaat schuimen als deze in contact komt met water. Daarnaast voorkomt het dat de uiteindes van je haar gaan splijten en reinigt de hoofdhuid zonder uitdrogen. Ik vind dat de shampoo het beste twee keer gebruikt kan worden, dan reinigt hij mijn haar goed. Ik breng eerst een beetje shampoo aan en spoel dit uit. Daarna herhaal ik dit nog een keer. Dit doe ik overigens met bijna alle shampoos. Omdat ik het gevoel heb dat shampoo de tweede keer veel meer schuimt en reinigt. Na het wassen met de shampoo voelt mijn haar redelijk gevoed aan.

Klik hier om meer Rituals reviews te lezen.

The Ritual Of Sakura conditioner

Rituals Ritual Of Sakura Conditioner

Volg jij ons al op Instagram?

Na het wassen met de Ritual of Sakura shampoo breng ik de conditioner aan op mijn haar. Ook aan de conditioner is biologische arganolie en shikakai toegevoegd. Hij heeft dezelfde geur als de shampoo en de rest van de Rituals of Sakura lijn. De conditioner ontklit mijn haar goed en zou geschikt moeten zijn om elke dag te gebruiken. Ik was mijn haar echter maximaal 3 keer per week, omdat het simpelweg niet goed is voor je haar om het vaak te wassen. Hij zou ook erg voedend moeten zijn, dit merk ik persoonlijk wat minder.

Resultaat en conclusie

Rituals Ritual Of Sakura Shampoo & Conditioner Review

Na het wassen met de shampoo en de conditioner ruikt mijn haar heerlijk. Ik vind het fijne producten om het hele verzorgingsritueel mee af te maken en van top tot teen heerlijk naar de lijn van Sakura te ruiken. De geur is wat mij betreft het grootste pluspunt van deze Rituals shampoo en conditioner. De shampoo reinigt mijn haar goed, na 2x wassen, en de conditioner ontklit goed. Maar ik heb eigenlijk sowieso nooit veel klitten. Rituals is geen kappersmerk en dat merk je aan deze haarproducten. Zoals je op de foto hierboven ziet is mijn haar pluiziger dan normaal. Ook voelt het veel minder gevoed aan dan na bijvoorbeeld een wasbeurt met TIGI, Goldwell of Kerastase. Dit zijn de merken die ik normaal gesproken een beetje afwissel.

 

 

Ik heb de Rituals Ritual Of Sakura Shampoo & Conditioner zelf gekocht. Ze kosten allebei € 9,50 per stuk.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *