Rituals The Ritual of Ayurveda

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

Vandaag review ik de Rituals The Ritual of Ayurveda lijn. En dit is al jaren mijn favoriete lijn van Rituals. De geur is heerlijk zoet en ruikt naar Indiase roos en zoete amandelolie. Lezen jullie mee?

The Ritual of Ayurveda doucheschuim

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

Volgens mij was het doucheschuim (foaming shower gel) het eerste product ever wat ik van Rituals probeerde. Ik zat toen geloof ik in de tweede of derde klas van de middelbare school. Inmiddels ben ik 27 jaar oud, +/- 13 jaar later dus, en nog steeds GROOT fan van de shower foams van Rituals. Ze voeden je huid en drogen deze echt totaal niet uit. Ook zijn ze allemaal (vrij sterk) geparfumeerd waardoor je hele douche naar het schuim ruikt. En jij zelf ook nog subtiel na het douchen. Love it. Deze staat samen met de Shower Flower Foam van de Holi collectie op een gedeelde eerste plaats bij mij.

The Ritual of Ayurveda shower oil

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

Volg jij ons al op Instagram?

Na het douchen met het doucheschuim smeer ik mezelf altijd nog in met bodylotion of crème. Dit doe ik na het wassen met de shower oil niet, omdat deze olie de huid intensiever voedt. Ik gebruik deze daarom graag ‘s avonds voor het slapen gaan. Zo ga je niet zo vettig je bed in. Ik vind deze olie wel minder zuinig in gebruik dan het schuim, maar desalniettemin een heerlijk product.

The Ritual of Ayurveda body scrub

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

De bodyscrubs van Rituals vind ik, net als alle andere producten, erg goed. Zonder de huid uit te drogen (vanwege de toegevoegde olie) scrubt deze scrub toch goed en ‘hard genoeg’. Ik vind de scrubs van concurrent The Body Shop bijvoorbeeld altijd te zacht. Ik heb het gevoel dat die weinig uithalen. Met deze body scrub van Rituals voel je gewoon dat je echt de dode huidcellen meepakt en er een hele zachte (en gevoede!) huid achterblijft. Ik ben fan en koop deze scrub afwisselend met de Collistar Talasso scrubs al jaren.

The Ritual of Ayurveda bed & body mist

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

Dit is voor mij ook zo’n heerlijk product voor het slapengaan. Na het douchen met de shower oil spray ik mezelf helemaal in met deze heerlijke body mist. Zo blijft de geur heel lang hangen en val je heerlijk naar Indiase roos en zoete amandel ruikend in slaap 🙂 ! Ik gebruik deze body mist ook vaak in plaats van (dure) parfum voor thuis-hang-dagen. Zo ruik ik toch lekker en vliegt mijn parfum niet de flacon uit. Voor een bed en lichaamsmist blijft de geur prima hangen. De kwaliteit is goed, zoals ik gewend ben van Rituals.

The Ritual of Ayurveda body cream

Rituals The Ritual of Ayurveda Review

De body creams van Rituals hebben allemaal dezelfde formule. Wat verschilt is de geur. Omdat de Ayurveda lijn mijn favoriete productlijn is van Rituals heb ik deze body cream het meeste gekocht. Ik vind de formule van deze crème prettig, hij trekt heel snel in voor zo’n voedende crème en hij blijft niet plakkerig. Wat mij betreft dubbel en dwars zijn geld waard. Alleen jammer dat Rituals de prijzen zo fors blijft verhogen…..

Klik hier om meer Rituals reviews te lezen.

 

 

De Rituals Ayurveda producten koop je onder andere bij De Bijenkorf en Douglas, maar natuurlijk ook bij de Rituals zelf.

 

Ik heb deze Rituals producten zelf gekocht. De prijzen van de gereviewde producten zijn:

  • Doucheschuim € 8,50
  • Doucheolie € 8,50
  • Bodyscrub € 14,90
  • Bed & Body Mist € 17,50
  • Bodycrème € 18,50
Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *