fbpx

Rituals The Ritual of Dao Voetcrème

Rituals The Ritual of Dao Voetcrème

Dat ik een groot Rituals fan ben lijkt me inmiddels wel duidelijk. Ik gebruik eigenlijk het liefste alles, behalve de skincare, van dit merk. Dus; doucheschuim, doucheolie, body scrub, badschuim, body crème, deodorant, handcrème en deze voeten crème. Het ruikt gewoon allemaal zo super lekker en voedt de huid goed. In deze blogpost review ik kort de Rituals The Ritual of Dao Voetcrème.

Klik hier om meer reviews van Rituals producten te lezen.

Verkoelende voetcrème

Rituals The Ritual of Dao Voetcrème

Volg jij ons al op Instagram?

Zoals de meeste voetcrèmes ruikt ook deze crème van Rituals naar munt. Deze voetcrème van Rituals bevat Chinese munt, wat erg fris ruikt. Chinese munt werkt verkoelend en opwekkend en daarom is deze voetcrème in het bijzonder geschikt om na een lange dag op de been op te smeren. Ook zou deze crème, volgens Rituals, stress verminderend werken. Er is ook Yi Yi Ren aan de crème toegevoegd. Een ingredient wat in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt vanwege dat het huidverzorgende en geneeskrachtige eigenschappen heeft.

Gebruik en conclusie

Ik smeer de Rituals The Ritual of Dao voetcrème standaard op na het douchen. Even een lekker verwen momentje voor mezelf! De voetcrème maakt mijn voeten heel erg zacht en soepel. Dingen als kloven / droge plekken / harde plekken heb ik allemaal nog nooit gehad. Daar dank ik het dagelijkse gebruik van deze crème voor! Het stress verminderende en geneeskrachtige aspect is wat mij betreft niet aanwezig. Dit is meer mooie marketing praat 😉 . Maar het is een heel erg lekker ruikende crème, die betaalbaar is en de voetjes goed verzorgd. En daarom ben ik fan en gebruik ik hem al jaren!

 

Ik heb de Rituals The Ritual of Dao voetcrème zelf gekocht voor € 10,00 (75 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *