fbpx

Rituals The Ritual of Tsuru Doucheschuim, Doucheolie & Body Cream

Rituals The Ritual of Tsuru Doucheschuim, Douche Olie & Body Cream

The Ritual of Tsuru is de nieuwste limited edition collectie van Rituals. Ik koop de limited editions bijna altijd wel, omdat ik de afwisseling zo leuk vind. En omdat de verpakkingen toch altijd nét nog iets extra’s hebben. Vandaag review ik de Rituals douchegel, douche olie en de body crème van de Ritual of Tsuru collectie.

Klik hier om andere Rituals reviews te lezen.

Over Rituals The Ritual of Tsuru

Rituals The Ritual of Tsuru Doucheschuim, Douche Olie & Body Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Tsuru is een kraanvogel uit een Japanse legende. De legende vertelt dat de gracieuze Tsuru 1000 jaar lang leefde en symbool stond voor vrede en welvaart. Vanuit de Tsuru komt de traditie van het origami kraanvolgels vouwen. Japanners geloven dat het vouwen van 1000 origami kraanvolgens al iemands wensen vervult. En dat je beloont zal worden met een goede gezondheid en een leven vol vreugde.

De twee hoofdelementen van The Ritual of Tsuru lijn zijn goud en den (pine). Goud wordt al sinds de oudheid gebruikt in cosmetica en gezichtsverzorging. Goud staat erom bekend om de schoonheid te bevorderen en de huid een glow te geven. De den staat in meerdere culturen bekend om het feit dat het je stemming positief kan boosten en de geest kan opfrissen.

Rituals The Ritual of Tsuru Doucheschuim

Rituals The Ritual of Tsuru Doucheschuim Review

Anders dan alle andere doucheschuimen van Rituals heeft dit doucheschuim een gouden kleur. Het doucheschuim is goud als het uit de flacon komt en transformeert daarna in het welbekende verzorgende doucheschuim. Wat leuk! Ik was er in eerste instantie door verrast. De geur is ontzettend lekker. Gelukkig niet zo zwaar als de limited edition collectie voor de winter van vorig jaar (Yalda). Maar gewoon lekker winters, maar toch ook fris. Het is een erg warme en ‘gezellige’ geur. Ik zou hier ook wel de geurkaars van willen hebben…..

Rituals The Ritual of Tsuru Douche Olie

Rituals The Ritual of Tsuru Douche Olie Review

Elke keer als ik de beschrijving van de doucheolie (shower oil) van Rituals lees sta ik toch even vreemd te kijken. Volgens Rituals transformeert de doucheolie in een zijdezacht schuim. Dit is bij mij tot op heden nog nooit gebeurd :’) . Bij iemand van jullie wel? Desalniettemin vind ik de doucheolies van Rituals ontzettend fijn in gebruik. Ik gebruik ze altijd als ik ‘s avonds douche, omdat ik me dan daarna niet meer hoef in te smeren met bodylotion o.i.d. En ik dus niet met mijn letterlijk (maar ook figuurlijk 😛 ) vette ass tegen Niels aan ga liggen. Ik vind deze geur echt hemels, misschien nog wel lekkerder dan mijn favoriete lijn (Ayurveda). En hij blijft na het douchen nog een tijdje subtiel hangen.

Rituals The Ritual of Tsuru Body Cream

Rituals The Ritual of Tsuru Body Cream Review

In de zomer gebruik ik de body crèmes van Rituals zelden. Ik vind ze snel intrekken, stukken sneller dan bijvoorbeeld de butters van concurrent The Body Shop, maar toch net te voedend. In de winter daarentegen vind ik ze heerlijk en gebruik ik ze vaak na het douchen ‘s ochtends. Deze body cream is hetzelfde als alle andere body creams van Rituals. Dus wat dat betreft niks nieuws. Alleen de geur is anders en trust me; hij is heerlijk 😀 !

 

Ik heb deze Rituals producten van de Ritual of Tsuru lijn zelf gekocht. Deze limited edition Rituals collectie is te koop bij de Bijenkorf en Rituals winkels.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *