fbpx

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème (duo review)

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème Review

Rosalique is uniek! * Pun intended 🙂 * . Rosalique is een gezichtscrème met ‘Triple Action Effect’, speciaal ontwikkeld om roodheid in het gezicht tegen te gaan. Door middel van pigment gevulde micro-capsules heeft Rosalique een direct dekkingseffect. Daarnaast werkt de crème verzorgend op een milde manier en beschermend met SPF 50. Het is geen geneesmiddel maar het is wetenschappelijk bewezen dat Rosalique de huid kalmeert en ontstekingsremmend werkt. Wij reviewen vandaag dit unieke product!

Over de Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Rosalique wil de #1 gezichtscrème zijn voor huidgevoeligheid en Erythema (roodheid). De unieke biomedisch-wetenschappelijke formule is zo samengesteld dat het de meest snelle, veilige en effectieve oplossing is voor de roodheid in het gezicht.

De vijf actieve ingrediënten in deze unieke gezichtscrème zijn;

 • Bisabolol
 • Zeoliet
 • Provitamine B5
 • Urea
 • Shea Boter

Rosalique is dierproefvrij, vegan en zonder parabenen, paraffine en parfum.

Rode huid in het gezicht

Een rode huid is meestal een cosmetisch probleem en kan veroorzaakt worden door vele factoren zoals huidveroudering, leefomgeving of leefstijl. Enkele van de meest voorkomende problemen zijn:

 • Rosacea
 • Couperose
 • Keratosis Pilaris
 • Roodheid (Erythema)
 • Vlekken & Pukkeltjes
 • Rode huid
 • Ontstoken huid

Meestal verschijnt een rode huid op de wangen of rond de neus.

 

Wat maakt Rosalique zo uniek?

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème Review

Het Triple Action Effect van Rosalique

1. Directe Dekkingseffect
De unieke groene met ultra-fine pigment gevulde microcapsules dringen in de huid en maskeren direct de roodheid en oneffenheden in het gezicht. De groene buitenste laag neutraliseert de roodheid tot een minimum, het pigment past zich aan aan jouw huidkleur en zorgt voor een egale teint.

2. Zachte Verzorgingseffect
Rosalique bevat actieve ingrediënten zoals Zeoliet, Alpha-Bisabolol, Panthenol, Shea Boter & Ureum die stuk voor stuk symptomen geassocieerd met roodheid op een zachte manier behandelen. Studies hebben uitgewezen dat Rosalique de geïrriteerde huid kan verzachten, wanneer Rosalique dagelijks wordt gebruikt voor een periode van 4-8 weken. Roodheid van de huid wordt op lange termijn verminderd, gecontroleerd en gestabiliseerd.

3. Langdurige Beschermingseffect

UV filters geven bescherming tegen UVA en UVB straling, die de rode huid kunnen verergeren. De SPF 50 beschermt tegen verdere langdurige beschadiging van de huid.

Swatch

Op de swatch hieronder zie je de groene gezichtscrème en de werking ervan.

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème Review

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème Review

Je moet niet schrikken als je Rosalique voor het eerst gebruikt. De gezichtscrème is groen als het uit de tube komt en ook nog als je het op je huid aanbrengt. Maar de groene kleur neutraliseert roodheid en eenmaal ingewerkt past de groene kleur zich helemaal aan je huidskleur aan. Je hebt maar een klein beetje nodig. Als je het gevoel hebt dat Rosalique onvoldoende dekking biedt, kun je altijd meerdere lagen aanbrengen. Ook gedurende de dag!

Resultaat & Conclusie

Eveline

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème (duo review)

Zoals ik al vaker heb benoemd heb ik last van heel lichte rosacea op mijn wangen. Links zie je een foto van voor de zomer, pak hem beet april. En rechts is een foto die ik deze week heb gemaakt. Buiten dat ik tegenwoordig zelfbruiner gebruik, wat te zien is hahaha, is de roodheid in mijn gezicht enorm afgenomen. Op de linker foto heb ik helemaal geen make-up op en zie je dus heel duidelijk hoe rood mijn wangen zijn. Op de rechterfoto heb ik op mijn linkerwang (rechts als je naar de foto kijkt) Rosalique op. En op mijn rechterwang (links als je naar de foto kijkt) helemaal niks. Zoals je ziet is de roodheid sowieso enorm afgenomen. Ik weet zeker dat het dagelijks gebruik van Rosalique hier aan heeft bijgedragen. Daarnaast slik ik tegenwoordig ook ontsteking remmende suppletie en probeer ik op mijn voeding te letten. Rosalique voelt heel fijn aan op mijn gevoelige (soms zelfs licht branderige) huid. Het is echt een verzorgende crème en concealer in één, zoals je ook ziet aan het effect op de foto. Daarnaast bevat de crème SPF50, om je toch al gevoelige en rode huid te beschermen tegen de zon. Én is de crème ontstekingsremmend. Ik heb echt het idee dat de roodheid in mijn gezicht flink is afgenomen door Rosalique, je ziet het ook gewoon duidelijk. Ik denk dat dit voor mensen met roodheid in hun gezicht echt een uitkomst is. En ik blijf de crème zelf in elk geval kopen, als mijn tube op is. Ik denk dat dit nog wel een tijdje duurt want je hebt maar weinig van het product nodig en de tube is vrij groot. I like 🙂 !

 

Wilma

Rosalique 3-in-1 Anti-Redness Miracle Formula Gezichtscrème (duo review)

Ik wilde heel graag Rosalique testen op de zijkanten van mijn neus. Daar heb ik last van roodheid. Het is maar een heel klein gedeelte van mijn gezicht, maar toch een beetje ontsierend. De gezichtscrème is groen als het uit de tube komt en ook nog als je het op je huid aanbrengt, maar past zich snel helemaal aan je huidskleur aan.  Bijzonder, vind ik. Je kunt Rosalique gebruiken als een primer onder je foundation, maar op zich dekt de gezichtscrème al genoeg van zichzelf.  Ik heb Rosalique nu 8 weken lang iedere dag gebruikt, want mijn doel was om de roodheid aan de zijkanten van mijn neus te verminderen.  En dat is gelukt,  zoals je ziet op de voor-en na foto.  Mooi toch, ik ben er blij mee want het is zo gemakkelijk in gebruik en zo goed dekkend.  Bedankt Rosalique voor de kennismaking 🙂 !

 

Prijs en verkrijgbaarheid

Rosalique is op de officiële website te bestellen voor € 32,99 via deze link. Rosalique is daarnaast ook verkrijgbaar bij Douglas via deze link, hier werkt onze kortingscode niet.

Kortingscode

Wij hebben van Rosalique een kortingscode gekregen waarmee je tijdelijk 15% korting ontvangt. Met de code BEAUTYTIJD kost de crème dan nog maar € 28,05 en dat vinden wij echt een goede (uitprobeer) prijs voor zo’n fijn 3-in-1 product! 

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *