s.Oliver Follow Your Soul Eau de Parfum

s.Oliver Follow Your Soul Eau de Toilette review

Het merk s.Oliver is van Duitse oorsprong. In 1969 opende Bernd Freier in Würzburg zijn eerste herenmode kledingwinkel. In 1975 kwam er een dameslijn bij. De naam is ontleend aan Oliver Twist, de roman van Charles Dickens. Volgens de website van het bedrijf zijn 9300 verkooppunten wereldwijd.  Naast heren-en dameskleding biedt s.Oliver ook schoenen, veel accessoires, beddengoed, handdoeken en parfums! Vandaag review ik de nieuwe s.Oliver Follow Your Soul Eau de Parfum.

Over de s.Oliver Follow Your Soul Eau de Parfum

s.Oliver Follow Your Soul Eau de Toilette review

Volg jij ons al op Instagram?

“Het gevoel van vrijheid, het uiten van emoties en de volmaaktheid van zichzelf – dat alles kan één enkele beweging teweegbrengen. Door het samenspel van lichaam en geest, klanken en levenskracht, wordt het instinctieve niveau gewekt en een aura gecreëerd, waarin je je helemaal over kunt geven aan je intuïtie. s.Oliver – Follow Your Soul verenigt intuïtie en instinct en verspreidt de sensualiteit van een dans.

Een geur die onze innerlijke stem wekt, de lichtheid van de beweging weergeeft en zo de kracht geeft voor dagelijkse uitdagingen. Het twin concept is gecreëerd voor mannen en vrouwen die met beide benen stevig in het leven staan, maar toch hun spirituele ritme volgen”

De geurnoten zijn:

  • Topnoten: citroen, roze peper, zwarte aalbes
  • Hartnoten: roos, jasmijn, magnoli
  • Basisnoten: cederhout, sandelhout

Conclusie

s.Oliver Follow Your Soul Eau de Toilette review

Hmmmm, heerlijk om een nieuw geurtje uit te proberen. Ik blijf vaak hangen in de voor mij bekende geurtjes. s.Oliver Follow Your Soul vind ik een subtiele geur met een lichte bloemengeur (de hartnoten) die voor mij altijd werkt.  Als Eau de Parfum vind ik deze geur niet te zwaar, maar je kunt ook kiezen voor een lichte variant Eau de Toilette. Ik word blij van s.Oliver Follow Your Soul en dat is voor het belangrijkste als ik een geurtje draag 😉

 

s.Oliver Eau de parfum Follow Your Soul kost € 24,99 (30 ml) en is online te koop via de website van s.Oliver en onder andere bij Etos.

 

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

1 Reactie

  1. Deb
    5 november 2020 / 20:48

    Ik ben dol op de geuren van S.Oliver. Vooral For Her vond ik super lekker en heb ik al meerdere flesjes van versleten. Deze doet me er, qua geuromschrijving een beetje aan denken. Ga deze zeker besnuffelen de eerstvolgende keer dat ik bij Etos ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *