fbpx

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray en Hold Mousse

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray en Haar Mousse

Mijn haar is mijn ding!  Al sinds ongeveer mijn 12e jaar heb ik lang haar. Prachtig (heel) lang en glanzend  was het toen….  tot in de puntjes gezond en dat alleen met af en toe wassen met een merkloze (gezins-) shampoo. Toen kwam de puberteit en doorliep mijn haar de volgende fases:

 • vet haar
 • vaak wassen
 • model erin geknipt-> dus föhnen,  stylen, krultang
 • kleurtje erin- te donker;  kleurtje eruit;  donkerbruin-rood-blond;  eigen haarkleur met highlights
 • gespleten haarpunten
 • zwanger
 • periodes van haaruitval
 • dure shampoos en conditioners
 • haarpillen etc.

Alles is langs gekomen en ik doe veel om mijn haren nog enigszins lang en gezond te houden. Ik heb het er voor over maar het kost een hoop tijd (en geld) en acceptatie dat het nooit meer zo gezond glanzend zal zijn als op mijn 12e jaar! Maar ik doe mijn best en ben nog steeds blij met mijn ‘lange’ haar.

Volume in mijn haar

Ik wil nu met jullie delen hoe ik mijn haar in model houd.  Ook daar zijn vele producten voor langs gekomen. Van allerlei merken; van mousses tot sprays voor stijl, glad, vol en glanzend haar. Vroeger had ik 2x zoveel haar als nu,  niet alleen in lengte maar ook in dikte. Nu is mijn haar fijn en stijl al zit het na een regenbui vol met slag en staat het alle kanten op.  Ik wil graag volume in mijn haar en heb een tijdje volume producten gebruikt, maar op een op andere manier heb ik het idee dat dit mijn haar onnodig vet maakt.

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray en Haar Mousse

Volg jij ons al op Instagram?

Na het wassen is mijn haar altijd heel zacht en glad,  als ik het dan zou willen opsteken of een staart wil maken glijden de haarspeldjes en clips er zo uit.  Dus gebruik ik een mousse om het wat steviger (en voller) te maken.  De mousse die  ik het liefste gebruik is Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse.

Wat ik belangrijk vind:

 • Flexibele hold
 • Mooie glans
 • Geen verzwaring van het haar
 • Natuurlijke bewegingen behouden

Gebruik

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Mousse eerst goed schudden voordat je het gebruikt. Afhankelijk van de lengte van je haar een kleine of grote bol in je hand spuiten en verdelen over je handdoek droge haar.  Ik breng het aan op de aanzet van mijn haar en kam het dan door naar de punten.

Resultaat

Deze mousse houdt mijn haar flexibel wat zorgt voor een natuurlijke look en geeft ook nog eens een mooie glans.  Mijn haar wordt er niet zwaar of hard van maar Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold  Mousse geeft toch voldoende stevigheid en volume.  Precies wat ik wil!

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray

Als finishing touch gebruik ik de haarlak Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray, dit geeft net dat kleine beetje extra dat mijn haar de hele dag in model houdt.  En het geeft ook nog volume en glans, droogt snel, plakt niet en is gemakkelijk uitkambaar.  Het is een haarlak die mijn haar niet hard maakt maar er toch voor zorgt dat het niet in mijn ogen hangt, flexibel dus.

Wat ik belangrijk vind:

 • Flexibele hold
 • Perfecte finish
 • Extra volume
 • Belast mijn haar niet

Gebruik

Schwarzkopf Silhouette Hairspray Flexible Hold  spray je van ca 30 cm afstand of droog haar. Niet teveel dan blijft je haar luchtig en flexibel en krijgt toch extra volume en glans.

Resultaat

Met Schwarzkopf Silhouette Hairspray Flexible Hold blijven mijn haren de hele dag zoals ik ze wil hebben;  langdurig in model en toch zacht en bewegelijk. Hieronder zie je een foto waar ik beide producten heb gebruikt.

Schwarzkopf Silhouette Flexible Hold Hairspray en Hold Mousse

Ik heb beide producten zelf gekocht voor:

 • Hairspray € 11,52 (500 ml; dit is een hele grote bus!)
 • Mousse € 13,72 (500 ml; dit is een hele grote bus!)
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

 1. Esmeralda
  3 november 2019 / 19:20

  Fudge Pump up….. ooit bij de Kinki kapsalon gekocht en vond t geweldig spul. Echter na verloop van tijd uit de handel. Ik zoek nog steeds de perfecte vervanger. Weet jij raad?

  • Eveline
   4 november 2019 / 15:28

   Wat jammer! Zal je ook altijd zien als je iets fijns hebt gevonden. Wat was het voor soort product en wat deed het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *