Sebastian Re-Shaper Haarlak

Sebastian Re-Shaper Haarlak

Een tijdje geleden reviewde ik de Trilliant Hittebeschermende spray van Sebastian. Dit is een van Lucien Beijerink’s favoriete producten. Een ander favoriet product van Lucien, een van Nederlands meest bekende haarstylisten, is de Sebastian Re-Shaper Haarlak. En die ga ik vandaag eens onder de loep nemen!

Een vocht bestendige haarspray

Sebastian Re-Shaper Haarlak

Volg jij ons al op Instagram?

Ik wil, zoals de meeste vrouwen, haar wat ik niet heb. Zo heb ik golvend haar en draag ik het liever stijl. En ik zou ook liever dikker haar hebben. Maar goed, je kunt niet alles hebben in het leven. Als ik mijn haar heb gestyled en geföhnd zit er op zich redelijk wat volume in. Mijn hoop is dat de Sebastian Re-Shaper haarlak dit volume zou behouden. Hij zou immers een sterke hold hebben én vochtbestendig zijn. Lucien zei al bij de Beauty Night dat je natuurlijk niet in de regen moet gaan lopen. Want dat overleefd geen enkel kapsel. Maar met miezer regen en vochtig weer zou deze haarspray je haar pluis-vrij moeten houden. Ik ben benieuwd!

Gebruik

Om zoveel mogelijk volume in je haar te krijgen kun je deze haarspray het beste bij de haaraanzet sprayen. Dus lok voor lok. Dit kan ook al op vochtig haar, om het volume meer op te bouwen. Daarnaast kun je hem natuurlijk ook gewoon gebruiken als een traditionele haarlak, dus op je afgestijlde haar. De spray heeft echt een langdurige, en sterke (harde) hold. Ook ruikt hij heel erg lekker. Heel fris en schoon, eigenlijk hetzelfde als de Trilliant hittebeschermer. De Sebastian Re-Shaper haarlak is vrij van SLS, sulfaten en parabenen, voor mensen die daar op letten.

Resultaat en conclusie

Huda Beauty The New Nude Palette

Zoals je ziet op de foto zit mijn haar hier niet als een helm op mijn hoofd. Dit is voor mij dus volume mensen 😛 . Haha. Ik vind dat de haarspray zijn werk goed doet, hij houdt mijn haar de hele dag in model. Wel let ik erop dat ik niet teveel gebruik, dan voelt mijn haar namelijk de dag erna vettig aan. Ook als het vochtig is blijft mijn haar ook pluis-vrij, wat an sich al een groot pluspunt is. Ook kun je je haar makkelijk re-stylen na het gebruik van deze haarspray. Hij borstelt namelijk gemakkelijk uit.

 

Bestel de Sebastian Re-Shaper Haarlak voor € 17,59 (400 ml) via deze link bij Kapperskorting.com.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *