Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner

Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner Review

Er is een nieuwe, revolutionaire eyeliner op de markt, namelijk de Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner. Overgewaaid uit Egypte, waar de farao’s al kohl rondom hun ogen aanbrachten, heeft Europa begin van de 20ste eeuw kennis gemaakt met de eyeliner. Mijn eerste herinnering als tienermeisje aan de eyeliner, zijn de prachtige omrande ogen van filmster Sophia Loren. Ik dacht toen als ik maar genoeg eyeliner potlood aanbreng dan lijk ik wel op haar, ahum… niet dus. Om de Sophia Loren look enigszins te benaderen, is er echt een vloeibare eyeliner nodig. En heel veel oefening 🙂 .

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Over de hernieuwde make-up van Shiseido

Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner Review

Volg jij ons al op Instagram?

Shiseido heeft dit jaar veel nieuwe make-up uitgebracht. De vloeibare eyeliner in penvorm bestond alwel, maar heet nu Arch Liner Ink Eyeliner.  Deze eyeliner vervangt de Shiseido Automatic Fine Eyeliner, die ik overigens heel fijn, mooi glanzend zwart en perfect longlasting vond! Ik ben benieuwd naar deze nieuwe eyeliner.  Nieuw staat voor mij eigenlijk altijd voor beter,  dus ik ga het uitproberen!

Eyeliner pen met een ergonomische punt

Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner Review

De Shiseido Arch Liner Inc heeft een micro-fijne gewelfde punt. Dit heb ik nog nooit eerder bij een eyeliner gezien. Dit ergonomische (gebruiksvriendelijk) ontwerp elimineert de dode hoek.  Herken je dit?  Vaak zit je hand of de pen zelf voor de plek waar je de wing wilt maken.  Met dit gebogen uiteinde en dito punt is dit probleem verholpen. Heel handig bedacht van Shiseido 🙂

Swatch

Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner Review

Zwart genoeg toch,  deze swatch.  Met een streek heb ik de Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner opgebracht.  De eyeliner droogt heel erg snel op en is volgens Shiseido 24 uur ‘ water-vlek-scheurproof vrij’ ……

Resultaat en conclusie

HEMA B.A.E. Blush In a Tube 03 Sweetie Pie Crème Blush Review

Die gebogen fijne punt is echt super geweldig!  Het maakt het zo gemakkelijk om de wing mooi en strak in een keer op je ogen te zetten.  Wat een uitvinding! Als je net als ik geen piepjonge ogen meer hebt (niet meer zo strak rondom) dan valt het soms niet mee om een nette eyeliner te maken. Met de Shiseido Arch Liner Ink lukt mij dit wel.  Een dunne streep en wing creëer je met de dunne punt.  Wil je een dikkere rand dan ga je er met de andere kant van de punt er nog een keertje overheen. Je kunt de lijn zo dik maken als je zelf wilt.  De eyeliner verwijder ik met een waterproof remover speciaal voor de ogen. Met een gewone remover of water lukt het niet goed.  Dus waterproof is de eyeliner zeker.  Wat ik iets minder met Shiseido eens ben is de vlek-en scheurproof belofte.  In normale omstandigheden blijft de Arch Liner Ink prima en mooi zitten,  de hele dag en de hele avond.  Maar in de zon (30 gr en warmer) (of bij heel fanatiek sporten) gaat de eyeliner echt uitlopen. Ik heb het een paar keer geprobeerd in de hitte, maar na een tijdje was de eyeliner boven mijn oog helemaal uitgelopen tot in de arcadeboog.  Ook als ik eerst een oogschaduw primer vooraf had aangebracht. De  Shiseido Arch Ink liner is dus niet in alle omstandigheden vlek-en scheurproof.  Dat is jammer!  Maar toch gebruik ik deze eyeliner heel graag omdat de gebogen punt zo fijn te gebruiken is en de zwarte kleur prima gepigmenteerd en sneldrogend is…

 

Ik heb de Shiseido Arch Liner Ink Eyeliner zelf gekocht voor € 27,54 (0,4 gram).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Nicole
  1 december 2019 / 12:46

  Is mijn favoriet ook. Droogt snel en stempelt niet. En brengt idd heel makkelijk aan

  • Eveline
   2 december 2019 / 16:48

   En nu hopen dat hij nooit meer uit het assortiment gaat 😀 !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *