Shiseido Benefiance en Bio-Performance LiftDynamic (gezichtsverzorging routine)

Shiseido Benefiance

Als Shiseido fan heb ik al heel wat lijnen gebruikt; afgestemd op mijn leeftijd. Nu ben ik toe aan de 45+  lijn. Op dit moment gebruik ik de Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 (de opvolger van de gewone Benefiance lijn). Nog niet alle producten uit de oude Benefiance lijn zijn aangepast naar Wrinkle Resist 24. Ik weet ook niet of dit nog gaat gebeuren, want ik heb gehoord dat de complete lijnen van Shiseido alweer aan verandering toe zijn.   Maar voorlopig is Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 nog overal te koop en blijf ik deze ook gebruiken.

Wat belooft Shiseido Benefiance WrinkleResist24? Deze lijn wordt geadviseerd voor vrouwen vanaf 40 jaar.  Het pakt kraaienpootjes en rimpels intensief aan voordat deze dieper worden.  De producten van deze lijn beloven allemaal duidelijke vermindering van de zichtbaarheid van rimpels  en dragen daarnaast bij aan de bevordering van een zijdezachte huid.  Ik vind het allemaal heerlijk producten, die mij een goed en luxe gevoel geven en zeker ervoor zorgen dat ik niet zoveel rimpel in mijn gezicht heb. Dit klinkt misschien wat opschepperig maar ik weet zeker dat dit mede komt omdat ik al heel mijn leven Shiseido gebruik!

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Ik geef je hier graag een overzicht van mijn dagelijks verzorgingsritueel;

Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam – gezichtsreiniging

Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam - gezichtsreiniging

Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam - gezichtsreiniging

Volg jij ons al op Instagram?

Reinigen: Om mijn make-up en onzuiverheden te verwijderen gebruik ik Shiseido Benefiance Creamy Cleansing Foam.  Deze foam heeft een klein korreltje,  ik pak ongeveer een hoeveelheid ter grote van een behoorlijke erwt op mijn vingers, maak dit nat en reinig zo met mijn handen mijn gezicht. Er ontstaat een rijk schuim wat ik afneem met water.   Heerlijk fris en schoon gevoel!

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched – gezichtslotion

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Enriched - gezichtslotion

Verzachten:  Daarna gebruik ik  Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing Softener Normaal in de zomer en Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Balancing  Softener Enriched in de winter, deze laatste is namelijk net wat vetter.  Als de verwarming gaat branden en het kouder wordt buiten kan je huid namelijk wel wat extra voeding gebruiken. Daarna voelt mijn huid gelijk weer glad en zacht aan. Klaar voor verdere behandeling.

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum

Extra: Vaak gebruik ik onder mijn dagcrème nog een serum;  soms het serum Shiseido Benefiance Wrinkle Lifting Concentrate dat diepere rimpels aanpakt en de huidstructuur verbeterd.  Ten tijde van deze fotoschoot gebruikte ik Shiseido Benefiance Bio-Performance Glow Revival Serum;  een heerlijk luchtig serum wat mijn huid echt van binnenuit laat glanzen.  Ik wissel deze serums af om zodat de huid niet went aan de stoffen van het ene of andere serum.  Je kunt  de lijnen van Shiseido Benefiance  Benefiance Wrinkle Resist24 en Shiseido Bio-Performance zonder problemen door elkaar gebruiken.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment – oogcrème

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment - oogcrème

Oogcrème:  dat gebruik ik echt altijd,  zowel in de ochtend als avond.  Ik kan niet zonder,  mijn kraaienpootjes hebben het echt nodig.  Shiseido Benefiance Wrinkle Resist24 Eye Contour Cream is heel erg voedend en maakt de huid rond je ogen glad en zacht. Ik heb deze weer gekocht voor in de winter;  in de zomer/lente/herfst gebruik ik de Shiseido Benefiance Bio-Performance Lift Dynamic Eye Treatment; deze vind ik net iets lichter en luchtiger aanvoelen.  Ook hiervoor geldt dat afwisseling van crèmes goed is,  dus ook voor de oogrimpeltjes boven en onder het oog.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Day Cream SPF 15 – dagcrème

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Day Cream SPF 15 - dagcrème

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Day Cream SPF 15 - dagcrème

Hydrateren overdag: Ik gebruik de Wrinkle Resist24 dagcrème (met SPF 15) in de zomer en winter. Er is ook een lichtere variant Shiseido Benefiance DayEmulsion Wrinkle Resist24, maar die vind ik te weinig voedend (is meer bestemd voor begin 40-tigers).  Mijn huid voelt nooit droog of trekkerig aan, dus ik ben dik tevreden met de verzorgende en goed voedende Daycreme Wrinkle Resist24 met anti-rimpel werking.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Night Cream – nachtcrème

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Night Cream - nachtcrème

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Night Cream - nachtcrème

Hydrateren avond: Ik gebruik de Wrinkle Resist24 nachtcrème, deze vind ik heerlijk luchtig en toch heel erg voedend.  Vooral in de zomer erg fijn, dan lig je niet met een warm en vet gezicht te slapen.  En word je toch met een zachte huid wakker.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Cream – verstevigende 24-uurs crème

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Cream - verstevigende 24-uurs crème

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Cream - verstevigende 24-uurs crème

Hydrateren variant: Ter afwisseling gebruik ik de Bio-Performance LiftDynamic Cream;  eigenlijk meer in de herfst en winter. Deze is net wat dikker, maar ook zeker niet zwaar of vet op je gezicht.  Wel heel goed voedend en liftend.  Dit is een 24-uurs cream dus je kunt deze ook overdag gebruiken.  Eigenlijk doe ik dat niet omdat er geen SPF in zit (persoonlijke keuze),  maar voor een weekendje weg  is het wel erg handig,; 1 pot crème voor dag en nacht!

Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment – lipbalsem

Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment - lipbalsem

Lippen;  als laatste stap in mijn verzorging gebruik ik ook nog altijd de Full Correction Lip Treatment.  Het maakt mijn lippen zacht en vol.  Het verzacht en verzorgt ook de lipcontour en geeft glans.  Je kunt het gebruiken als een lipstick vanuit de tube of een beetje op je vinger doen en dan in de lippen in masseren.

 

Prijslijst

Ik heb al deze producten zelf gekocht. Dit zijn de standaard prijzen met 10% korting! Vaak zijn er acties met 25% korting op huidverzorgingsproducten, altijd mooi meegenomen 😉 !

 • Creamy Cleansing Foam; € 49,00
 • Balancing Softener Enriched; € 54,00
 • Glow Revival Serum; € 100,00
 • Dagcrème Wrinkle Resist24; € 79,00
 • Nachtcrème Wrinkle Resist24; € 84,00
 • LiftDynamic Cream: € 126,00
 • LiftDynamic Eye Treatment: € 78,00
 • Full Correction Lip Treatment; € 35,00
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Danielle Nanne
  21 januari 2021 / 21:07

  Is de dagcrème van shiseido nog te koop?
  Wrinkle resist 24 bedoel ik.
  Mvg Daniëlle Nanne

  • Wilma
   Auteur
   22 januari 2021 / 15:54

   Hoi Danielle, voor zover ik weet is de Wrinkle Resist 24 lijn vervangen voor de Wrinkle Smoothing lijn.

   Groetjes,

   Wilma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *