fbpx

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Van het Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask word je nu echt onmiddellijk heel erg blij!  Anders dan de naam misschien doet vermoeden is het geen masker dat je direct aanbrengt uit de verpakking, maar zijn het dunne pads in de vorm van een halve maan die je onder je ogen ‘plakt’ en na een kwartiertje er weer afhaalt. De pads zijn voorzien van pure retinol; alles wat ‘overblijft’ in de verpakking als je de pads eruit hebt gehaald, breng ik nog aan boven mijn ogen en rond mijn lippen. Mooi meegenomen 😉 . Retinol of Vitamine A is een bewezen huidverzorgingsingrediënt tegen rimpels / anti-ageing dus smeren maar!

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik:

Op de eerste foto zie je mij met de pads op, een beetje spookachtig. De pads zijn heel erg doorweekt met retinol, die je als het ware in je huid voelt trekken. Na 15 minuten zijn de pads helemaal opgedroogd en kun je ze er gemakkelijk afhalen.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Hierna zie je op mij op de foto na 1x gebruik. Ik trek mijn mondhoeken omhoog zodat de kraaienpootjes goed zichtbaar zijn. Ik garandeer je dat ze er nu veel zachter uitzien dan voor het gebruik het Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask. Ook helpt het tegen minimaliseren van donkere kringen onder de ogen. Het masker heeft geen ‘voor’- of ‘achterzijde’. Beide zijden kunnen gebruikt worden, maar het bredere einde moet altijd op de buitenste ooghoek aangebracht worden.

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask

Resultaat:

Ik kan je uit ervaring beloven dat als je de pads 2-3 keer per week gebruikt (probeer het eens een week als kuurtje) dat het resultaat echt heel erg mooi is. De rimpels in de ooghoeken, rimpels onder de ogen en kraaienpootjes zijn super gevoed en daardoor sterk verminderd. Als je portemonnee het toelaat zou je dit natuurlijk iedere week kunnen doen, zoals op de verpakking staat aanbevolen. Maar geloof mij,  zelfs na 1x gebruik zul je echt al tevreden zijn!

 

Ik heb het Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Smoothing Eye Mask zelf gekocht voor € 65,00 (voor 12 stuks).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *