Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment

Eerder reviewde ik het Bio-Performance Lift Dynamic serum van Shiseido; een ander pareltje uit de Bio-Performance lijn is de oogcrème. De Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment is bijna zo dun als een serum, trekt snel in en voelt niet vettig aan. Je kunt er gelijk make-up over aanbrengen en het blijft de hele dag comfortabel aanvoelen. Ik gebruik het al heel wat jaren, en af en toe probeer ik eens wat anders, maar keer toch altijd weer terug naar deze oogcrème.

Volgens Shiseido maakt deze multifunctionele anti-ageing oogcrème het gebied rond de ogen zichtbaar steviger en activeert hij ook het natuurlijke herstelvermogen van de huid. Deze oogcrème ondersteunt de natuurlijke kracht van de huid en kan zo het uiterlijk van elasticiteit en vocht herstellen. Bij langdurig gebruik krijgt de oogzone een strakker uiterlijk, terwijl donkere kringen lijken te vervagen en rimpels zichtbaar worden verminderd. Ik moet zeggen dat ik dit soort zinnen altijd erg mooi vind klinken. Maar in het geval van deze oogcrème moet ik ze toch gelijk geven, de huid rondom mijn ogen voelt totaal niet door of trekkerig. Iets waar ik eerder wel last van had. Last van donkere kringen heb ik nooit gehad, dus daar kan ik niet over oordelen.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

De ingrediënten

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment

Over het product

Wetenschappers van Shiseido ontdekten dat de optimale huidstructuur afbreekt met de leeftijd, wat uiteindelijk zorgt voor verlies aan stevigheid en elasticiteit. Om deze gebieden te hervormen, concentreerde Shiseido zich op twee specifieke typen cellen; hoofdcellen die huidcellen generen en verschuifbare hoofdcellen die dan weer in huidcellen worden omgezet. Exclusieve TruStructiv™ -technologie helpt de natuurlijke herstellende kracht van de huid te benutten.

 • Super Bio-Hyaluronic Acid Plus vult de huid aan met diep vocht.
 • Bio-Corrective Complex concentreert zich op de dichtheid toestand van de huid die na verloop van tijd afneemt.  

Het hyaluronzuur staat vrij laag op de ingrediëntenlijst, wat inhoudt dat er niet heel veel van in de crème zit. Wel zie ik een aantal voedende elementen hoog in de lijst staan. Er zit ook alcohol in de creme, iets wat in een grote hoeveelheid uitdrogend of irriterend kan werken. Ik heb echter een vrij gevoelige huid en merk hier niks van. Toch wilde ik dit even vermelden.

Shiseido Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment

Volg jij ons al op Instagram?

Rimpelverminderaar

De Bio-Performance LiftDynamic Eye Treatment pakt doelgericht verschillende oogcontour problemen aan. De huid wordt verstevigd en gehydrateerd, wallen en donkere kringen verminderen en rimpels nemen af. Bij continu gebruik zullen de oogcontouren gladder worden en zelfs verbeteren. Ik gebruik deze fantastische oogcrème (met de structuur van een serum) elke ochtend en elke avond na de dagcrème of nachtcrème. Een druppeltje op de wijsvinger en deppende verdelen rond de ogen, daarna voorzichtig uitstrijken vanuit de binnenooghoek naar buiten toe. Mijn oogleden en contouren voelen super zacht en gehydrateerd aan. Ook heb ik het idee dat de crème mijn rimpels verminderd heeft. Of in elk geval onder controle houdt, aangezien ze de afgelopen jaren niet echt zijn verergerd. Ook vind ik de verpakking zoals ik gewend ben van Shiseido, erg mooi en chique. Dit voelt toch als een luxemomentje, elke ochtend en avond. Shiseido, chapeau!

Ik heb deze oogcrème zelf gekocht. Prijs: ca. € 75,00 (op bol.com zie ik hem nu voor € 64,49 euro staan :-))

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. P.Jorna
  1 oktober 2018 / 17:08

  Deze oogcreme staat bij Easycosmetics te koop voor 47,99 euro.
  Dit is een outlet en alleen online te bestellen.
  Alle andere producten van Shiseido Lift Dynamic zijn ver onder de prijs te bestellen.

  Dus vaarwel ICIPAris en Douglas.

  • Eveline
   5 oktober 2018 / 10:01

   Wat een goede tip :-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *