Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood

Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood

Shiseido is het oudste nog bestaande cosmeticabedrijf ter wereld, opgericht in 1872! De productlijn van Shiseido bestaat uit huidverzorgingsproducten, make-up, zonnecrèmes, lichaams- en haarverzorgingsproducten en luxe-parfums “Zen”. Van mijn nog altijd geliefde merk Shiseido review ik vandaag uit de make-up lijn het nieuwe Brow InkTrio 3-in-1 wenkbrauwpotlood .

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

 

Over Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood

Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood review

Volg jij ons al op Instagram?

Shiseido Brow InkTrio  is voorzien van een dun draaibaar potlood, een sponsapplicator en een borsteltje. Met de dunne punt kun je de wenkbrauw vorm geven en fijne, op echte haartjes lijkende, streepjes zetten. Als je in het midden draait bevindt zich daar een sponsapplicator waarin een vederlicht poeder zit. Hiermee vul je de wenkbrauwen op een natuurlijke manier op.  Aan het uiteinde zit een ingebouwd borsteltjes om te blenden.  De formule belooft een langhoudende finish die bestand is tegen transpiratie, water en vlekken.

Het Brow InkTrio wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in vier neutrale kleuren die passen bij elke huidstint en haarkleur

  • Blonde 01
  • Taupe 02
  • Deep Brown 03
  • Ebony 04

 

Handige 3-in-1 tool

Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood review

Zo ziet het Shiseido Brow InkTrio eruit als je het uit elkaar draait…  Dit wenkbrauwpotlood vind ik reuze handig om altijd en overal te gebruiken. Ik heb gekozen voor de kleur Ebony, de donkerste tint. Ik twijfelde tussen de kleur Deep Brown, maar deze was mij te bruin. Ebony is zwart/bruin met een grijzige ondertoon. Je kunt deze zwaar opbrengen voor bijna zwarte wenkbrauwen. Maar in mijn geval is licht opgebracht de mooiste match met mijn haarkleur (een mix van (ooit) donkerbruin, grijs en highlights).

Belangrijkste ingredienten:

Multidimensionale pigmenten: Pareltinten in het poeder geven de wenkbrauwen een natuurlijke glans.

Esterolie: Maakt het poeder uitzonderlijk glad voor moeiteloos aanbrengen.

Natuurlijke wassen: Geeft het potlood extra structuur voor uitzonderlijke precisie.

 

 

Conclusie

Gucci Beauty Rouge à Lèvres Satin Lipstick Review

Wow,  wat is dit een superhandig en superfijn wenkbrauwpotlood.  Voor als je op een gemakkelijke manier snel mooie wenkbrauwen wilt hebben. De dunne punt van het wenkbrauwpotlood is wel breekbaar dus hiermee moet je wel voorzichtig doen bij het intekenen en vormgeven van je wenkbrauwen…Niet te hard drukken dus !  De sponsapplicator is handig om je wenkbrauwen naar eigen wens voller te maken. Met het borsteltje blend je de potloodstreepjes en het poeder door je wenkbrauw en klaar!  Dit Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 is veel handiger dan een doosje wenkbrauwpoeder of een los wenkbrauwpotlood, maar het is ter vergelijking in gebruik heel snel op (helaas).  Dit vind ik echt heel jammer want voor dagelijks gebruik wordt dit wat mij betreft een dure grap. Maar voor in je handtas en voor weekendjes weg en natuurlijk op vakantie of als echt haast hebt, heb ik deze mooie Brow tool altijd paraat 🙂 !

 

Shiseido Brow InkTrio wenkbrauwpotlood heb ik zelf gekocht bij de Bijenkorf en kost € 26,00, klik hier om het wenkbrauwpotlood te bestellen.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *