fbpx

Shiseido Full Lash Serum Wimperserum (duo review)

Shiseido Full Lash Serum Wimperserum Review

Wilma:  Wat verwacht jij precies van een wimperserum?  Ik denk hetzelfde als ik, het moet wimpers langer en voller maken. En dat het liefste binnen enkele weken. Verder moet het veilig te gebruiken zijn en geen jeuk veroorzaken. En natuurlijk ook nog huidvriendelijk zijn voor de huid rond de ogen. Het Shiseido Full Lash Serum is een hoogwaardig wimperserum dat eenvoudig te gebruiken is en snel resultaat geeft!

Wij hebben nog veel meer Shiseido producten gereviewed, klik hier om onze reviews te lezen.

Over Shiseido Full Lash Serum

Shiseido Full Lash Serum Wimperserum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik kocht Shiseido Full Lash Serum in eerste instantie om mijn wenkbrauwen voller te maken. Want daar is het wimperserum dus ook heel geschikt voor. En met de sponsachtige applicator ook heel gemakkelijk aan te brengen op zowel je wimpers als wenkbrauwen.

Elk wimperserum moet een aaneensluitende periode achter elkaar gebruikt worden om resultaat te behalen. Het Shiseido Full Lash Serum ‘moet’ je 3 maanden elke dag gebruiken om het beste resultaat te krijgen. Zo worden ook kleine wimperhaartjes gevoed en kunnen deze uitgroeien tot sterke wimpers.  Na deze periode, is het aanbevolen om het serum 2-3x per week te gebruiken om het behaalde resultaat te behouden. Het serum herstelt beschadigde wimper-en wenkbrauwhaartjes. Om de wimpers en wenkbrauwhaartjes beter te verzorgen en hydrateren is het Full Lash Serum samengesteld uit natuurlijke aminozuren om schade te herstellen. Een speciaal polymeerlaagje zorgt voor maximaal langdurig effect.

Gebruik

Gebruik op wimpers:
Het Full Lash Serum op de wimperwortels aanbrengen door de platte kant van applicator van buiten- naar binnenhoek te bewegen. Je kunt het veilig gebruiken op de boven- en onderwimpers.

Gebruik op de wenkbrauwen
Met de top van de applicator aanbrengen op de wenkbrauwwortels. Let wel op dat je bij gebruik op zowel wimpers als wenkbrauwen het Full Lash Serum eerst aanbrengt op je wimpers. Daarna de top voorzichtig afdeppen met een tissue en dan op de wenkbrauwen aanbrengen.

Conclusie

Shiseido Full Lash Serum Wimperserum Review

Wilma: Shiseido Full Lash Serum bevordert dus de groei en dikte van wimpers en wenkbrauwhaartjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier in het begin niet helemaal in geloofde. Maar na 3 maanden het iedere avond gebruik te hebben moet ik toegeven dat het wel degelijk effect heeft.  Het serum heeft mijn wimpers voller en zeker ook langer gemaakt.  Vooral het langer worden van mijn wimpers heeft mij positief verbaasd, want het effect is echt duidelijk zichtbaar!  En ook laat het serum mijn, in het verleden teveel geëpileerde, wenkbrauwen er weer wat voller en wat meer gedefinieerd uitzien. Ik moet ze nog wel bijtekenen, maar er zit weer een mooiere vorm in dan voordat ik het serum gebruikte. Voor mij een product wat ik zeker blijf gebruiken….

Eveline: Ik ben fan van wimperserums die écht werken, zoals bijvoorbeeld het welbekende serum van Revitalash. Ik heb dit serum van Shiseido alleen op mijn wenkbrauwen gebruikt. Dit, omdat ik al geruime tijd bezig ben met het Revitalash serum (deze review volgt nog) en ik dit soort producten niet door elkaar wil gebruiken. In de drie maanden dat ik het nu gebruik lijken mijn wenkbrauwen zeker voller. Het verschil is niet mega extreem en eigenlijk ook niet vast te leggen op camera. Ik zie wel weer een aantal kleine ‘nieuwe’ haartjes naar boven komen. Die zien er dus nu uit als stoppels (fijn….. maar wie mooi wil zijn moet soms tijdelijk voor schut lopen). Ik denk dat dit serum daar zeker aan heeft bijgedragen. Ik epileer mijn wenkbrauwen namelijk al meer dan 10 jaar en heb de laatste jaren nooit zoveel nieuwe haartjes tegelijkertijd gezien. Nu moet ik er alleen nog even vanaf blijven en kijken hoe het uitgroeit. Het serum lijkt zijn werk dus echt te doen en is in mijn ogen zeer betaalbaar!

 

 

Wij hebben het Shiseido Full Lash Serum Wimperserum allebei zelf gekocht voor € 53,04 (6 ml). Dit mooie serum is onder andere te bestellen bij Bol.com.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *