Shiseido Instant Eye And Lip Make-Up Remover Gezichtsreiniging

Shiseido Instant Eye And Lip Make-Up Remover Review

De Shiseido Instant Eye and Lip Makeup Remover gebruik ik al vele jaren. In al deze jaren is de flacon wel van vorm veranderd. Maar de samenstelling van de remover is volgens mij altijd hetzelfde gebleven. Soms ben ik wel eens nieuwsgierig naar wat andere merken in het assortiment hebben op het gebied van oog en lip remover. En soms probeer ik het dan ook wel eens uit. Maar ik val eigenlijk altijd terug op mijn vertrouwde Shiseido oog en lip remover.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Over de Shiseido Instant Eye and Lip Makeup Remover

Shiseido Instant Eye And Lip Make-Up Remover Review

Volg jij ons al op Instagram?

Mijn ogen maak ik iedere dag op, meestal de complete look met oogschaduw, eyeliner en mascara. Ook draag ik altijd een lipstick. Daarom vind ik het belangrijk om een goede remover te hebben om alle oog make-up en lipstick te verwijderen. Shiseido Instant Eye and Lip Make-up Remover is een milde 2-fasen make-up remover. Waterproof en langhoudende oogmake-up en lipstick worden direct en veilig verwijderd. En zorgt dat de huid fris en zacht aanvoelt zonder een vettig gevoel achter te laten. Dermatologisch getest. Oogheelkundig getest. Niet-comedogeen (betekent de neiging van een stof of product om talgklieren te verstoppen)

Ingrediënten:

Water, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Sd Alcohol 40-B (Alcohol Denat.), Neopentyl Glycol Dicaprate, Cetyl Ethylhexanoate, Sodium Chloride, Xylitol, Fragrance, Benzalkonium Chloride, Trisodium Edta, Citronellol, Linalool.

Gebruik en conclusie

Shiseido Instant Eye and Lip Make-up Remover moet je schudden voor gebruik, dan mengen de de 2 fasen zich. Een wattenschijfje doordrenken en even vasthouden op het gebied rond de ogen of lippen. Daarna zachtjes over de huid wrijven net zolang totdat de make-up helemaal verwijderd is. Ik draag contactlenzen en heb best gevoelige ogen. Ik kan deze oog en lip remover zonder problemen gebruiken. Xylitol zorgt voor vochtbehoud rond het gevoelige oog-en lipgebied, wat  heel fijn en zacht aanvoelt. Shiseido Instant Eye and Lip Make-up Remover is mijn favoriet 🙂
Ik heb de Shiseido Instant Eye And Lip Make-Up Remover zelf gekocht voor € 37,76 (125 ml), o.a. te koop bij Douglas en bol.com.
Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *