fbpx

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream Review

Vandaag review ik de Shiseido Perfect Hydrating BB Cream. Shiseido heeft al heel lang een BB cream in het assortiment. Een BB cream is een multifunctionele creme met make-up effect en skincare voordelen. De BB-cream hype waaide jaren geleden uit Azië over over naar Europa. Tot op de dag  van vandaag komen we niet meer onder het fenomeen BB cream uit. Europese cosmeticamerken gingen BB creams ontwikkelen om aan de specifieke wensen van hun Europese klanten te voldoen. Als Shiseido fan ligt deze Perfect Hydrating BB Cream al jaren op mijn make-up tafel. Hoog tijd voor een review 😉 ! 

Klik hier om meer Shiseido reviews te lezen.

Over de Shiseido Perfect Hydrating BB Cream & Swatch

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Shiseido BB Cream geeft de huid een stralende, gelijkmatige teint met een gezonde gloed. Deze crème met make-up effect geeft een lichte dekking en camoufleert de poriën.  Ook wordt de zichtbaarheid van oneffenheden geminimaliseerd. De BB Cream belooft een helder levendig ogende huid die goed gehydrateerd is. En beschermt tegen UV-schade! Het is een olie-vrije crème die licht en comfortabel aanvoelt.  Geschikt voor alle huidtypes.

Op de Swatch zie je de kleur Dark.  Op je gezicht kleurt deze heel wat natuurlijker op dan op de binnenkant van mijn arm. De kleur Dark gebruik ik zodra mijn gezicht een beetje gebruind is door de zon. De rest van het jaar gebruik ik de kleur Medium.

De voordelen van Shiseido Perfect Hydrating BB Cream of een rijtje:

  • creme textuur
  • in 2 kleuren  Medium en Dark
  • lichte tot middelmatige dekking
  • voor de normale, droge en gemengde huid
  • SPF 30
  • Sulfaatvrij, Parabenenvrij, Hypo-allergeen

Gebruik en resultaat

Ik heb er een tijdje over gedaan om een BB cream te waarderen. Vaak zijn de proefverpakkingen die je krijgt te donker en dat geeft wat mij betreft een wat vlekkerig ‘onecht’effect. Ik vind een BB cream zeker géén vervanging voor een foundation want het dekt gewoonweg minder egaal. Shiseido Perfect Hydrating BB Cream is voor mij dan ook meer een dagcrème met een mooi tintje. Op dagen dat de zon schijnt vind ik het een welkome crème voor in de tuin of op terras. Ook gebruik ik  Shiseido Perfect Hydrating BB Cream vaak op dagen dat ik ‘niet de deur uit ga’ en er toch niet zo onopgemaakt bij wil lopen in huis. Het geeft meer glans aan je gezicht en een beetje een make-up effect. En het is snel aangebracht op je gezicht. Je kunt het gewoon met je vingers aanbrengen, maar mijn voorkeur gaat uit naar een beauty-blender. Dan krijg je het net wat meer egaal aangebracht. Ik gebruik wel altijd nog een beetje gewone dagcrème eronder. Het geeft een gezonde look en voor buiten met de SPF 30 een goede bescherming tegen de zon. Ik gebruik Shiseido Perfect Hydrating BB Cream ook op vakantie (vooral de eerste week als ik nog minder gebruind ben) over mijn normale zonnebrand. Het is echt een multifunctionele creme die je huid er gezond uit laat zien ook nog eens goed hydrateert. Mooi!

 

Ik heb de Shiseido Perfect Hydrating BB Cream zelf gekocht bij Douglas voor € 34,00 (30 ml). 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *