fbpx

Shiseido Revitalizing Body Emulsion Bodyfluid Bodylotion

Shiseido Revitalizing Body Emulsion Bodyfluid Bodylotion Review

Heerlijk, het is weer volop lente! Omdat we binnenkort weer in bikini gaan kocht ik de Shiseido Revitalzing Body Emulsion. In de winter gebruik ik best wat verschillende, meestal niet te dure,  boylotions of bodycrèmes. Niet te duur dus, maar ik let er wel op dat ze voedend zijn voor mijn winterhuid.  Verder hoeft er van mij niets extra’s te gebeuren met mijn huid in de winter,  want ach deze is toch helemaal bedekt met kleding. Maar als de zomer nadert wil ik wel iets extra’s, met name een bodylotion of bodycrème die mijn huid weer wat stralender en glanzender maakt. Ik koop dan altijd als eerste de Shiseido Revitalzing Body Emulsion omdat ik weet dat mijn huid hier heerlijk soepel en stralend van wordt.

Wat belooft Shiseido Revitalzing Body Emulsion?

Op de eerste plaats vind ik een emulsie of een lotion fijner in gebruik dan een crème. Het smeert gemakkelijker, maar omdat een crème vaak meer voedend (vetter) is kan het zijn dat dit beter voor je is in de winter.  Maar de Shiseido Revitalzing Body Emulsion is zeker voedend genoeg, ook als je een best droge huid hebt. Het is een zijdezachte hydraterende lichaamsemulsie, speciaal ontwikkeld om een soepele, stevige en stralende huid te krijgen.

Shiseido Revitalizing Body Emulsion Bodyfluid Bodylotion Review

Volg jij ons al op Instagram?

Gebruik en resultaat

Ik vind de bodylotion zuinig in gebruik. Omdat deze zo dun is, smeert het gemakkelijk uit over je hele lichaam. Buiten het feit dat de emulsie zorgt voor een super zachte en gehydrateerde huid, vind ik hem ook nog eens heerlijk ruiken. Een zachte lotusgeur (samen met de delicate Japanse geur “Kuroho”) geeft een rustgevend effect. Mooi meegenomen, toch? Na gebruik van een paar dagen merk ik ook echt dat mijn huid steviger (anti-ageing d.m.v. hyaluronzuur) en vooral helderder (jonger dus) wordt.

Shiseido Revitalizing Body Emulsion Bodyfluid Bodylotion Review

Ik ga de Shiseido Revitalzing Body Emulsion nu weer iedere dag smeren en als dan de zomer dan echt aanbreekt is mijn huid in ieder geval mooi glanzend, stevig en zacht 🙂 ! De emulsie trekt super snel in, binnen 3 minuten kan je in je kleren springen. Dit vind ik ook heel prettig. Daarnaast heeft de emulsie een heel erg lekkere geur en voelt hij heel luxueus aan. Echt een mooi high-end product voor als je jezelf (én je huid) eens wilt verwennen.

 

Ik heb de Shiseido Revitalizing Body Emulsion Bodyfluid zelf gekocht voor € 44,98  (200 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *