fbpx

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Review

Het is best een zoektocht naar een goede foundation. Dekkend, mat, glanzend, half-mat of transparant; wat zoek je en wat wil je? De tijd dat een foundation helemaal dekkend de huid afsloot ligt inmiddels al ver achter ons en er is keuze in overvloed. Ik ben enorm enthousiast over de Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation en zal je in deze review vertellen waarom dit zo is!

Over de Synchro Skin Glow foundation

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Review

Shiseido noemt deze Synchro Skin Glow foundation INTELLIGENT omdat deze zich heel erg gemakkelijk aanpast (synchroniseert) aan iedere huidskleur en huidconditie.  Er zijn 16 tinten ontwikkelt;  5x Neutral, 5x Rose en 6x Golden,  iedere kleur loopt op van licht naar donker.  (In Nederland zijn niet alle tinten te koop, vooral de Golden serie is er bijna niet). Als je de ondertoon van je huid weet, is het eenvoudig om de juiste tint kiezen en deze aan te passen aan het seizoen. Het is een stralende (luminizing) foundation die zorgt voor een gezonde frisse gloed zonder glans en hydrateert je huid de hele dag lang!

Swatch

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Review

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Review

De Synchro Glow Skin foundation is vrij dun,  maar niet zo dat deze bij het opbrengen waterachtig is.  De structuur is licht,  zoals een serum.  De kleur van de swatch (Neutral 3) aan de binnenkant van mijn arm lijkt donker, maar op mijn gezicht aangebracht is het een stuk lichter.

Wat belooft deze foundation:

 • Synchronisatie met je huidconditie: met Time Match Powder en Glow Enhancing Powder.  Synchro Skin Glow optimaliseert het licht als de huidomstandigheden gedurende de dag veranderen.
 • Synchronisatie met je huidskleur:  Transparant Corrigerend polymeer en transparante kleur Pigment  verbetert alle huidtinten, bedekt onvolkomenheden om een ​​natuurlijke, satijn glanzende  afwerking te krijgen.
 • Huidverzorging voordelen – helpt de zelf hydraterende werking van de huid te versterken * Een krachtig elixer van extracten van yuzu-zaadjes helpt de huid krachtiger te maken om zichzelf te hydrateren bij elke toepassing door de natuurlijke hyaluronzuur productie van de huid te behouden.”

Resultaat en conclusie

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation Review

Volg jij ons al op Instagram?

De ondertoon van mijn huid is geel en ik gebruik bijna het hele jaar de kleur Neutral 3.  In de winter zou ik ook Neutral 2 kunnen gebruiken, maar dan vind ik mezelf toch net iets te bleek. De Neutral 3 oogt in de winter bij het aanbrengen iets te donker, maar past zich na een tijdje toch mooi aan mijn bleke huid aan. Hoogzomer (als ik echt een stuk bruiner ben) gebruik ik Neutral 4.

Ik wil geen matte foundation, die vind ik de poederachtig en droog overkomen op mijn huid. En ik wil ook geen glanzende foundation, want dan loop ik weer de hele dag mijn gezicht af te poederen. Wat ik dus zo geweldig vind aan deze foundation is de satijnachtige gloed,  zonder ongewenste glans! De dekking is licht tot medium en plakt niet,  je voelt niet dat je foundation op je gezicht hebt.  Mijn zichtbare fijne lijntje vallen minder op en ook mijn poriën worden minder zichtbaar. Ook voelt mijn huid de hele dag comfortabel aan.  Volgens Shiseido hydrateert de Synchro Glow Skin foundation 8 uur lang,  maar ook na die 8 uur voelt het nog uren later perfect aan.  En ziet het er ook nog perfect uit;  bij een hele lange dag zou je neus, kin en voorhoofd nog wat bij kunnen werken en wat af kunnen poederen.  Met een SPF20 kun je er ook mee op een terrasje in de zon zitten 😉

 

 

Ik heb de Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation zelf gekocht voor € 51,00 (30 ml).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

 1. 21 mei 2019 / 17:47

  Mooie review! Ik heb zelf altijd MAC foundation!

  • Eveline
   22 mei 2019 / 23:16

   Dankjewel <3 . En hoe bevalt die?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *