fbpx

Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 207 Pink Dynasty

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

De make-up van Shiseido heeft dit jaar een metamorfose ondergaan. Bijna alle producten zijn in een nieuw jasje gestoken. Zo ook de lipsticks! Van een nieuwe lipstick word ik sowieso altijd heel erg blij. Een nieuw kleurtje om de dag op te vrolijken of omdat je gewoon zin hebt om iets te kopen :). De VisionAiry Gel Lipstick is een compleet nieuw product. Waarom zit deze lipstick eigenlijk luchtdicht verpakt?  Ik kon het antwoord op deze vraag nergens vinden. Het is mijn aanname dat het is om uitdrogen preventief te voorkomen vanwege het watergehalte in de lipstick……(?)

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

De nieuwe look van Shiseido

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

Ik kan mij niets anders herinneren dan dat de Shiseido lipsticks een rond omhulsel hadden. Altijd zwart van kleur. Soms helemaal glad, soms met een ribbeltje erin.  In slanke of volslankere vorm. Altijd glanzend.  Deze vierkante  matte look met rode streep is echt een hele verandering.  Ik vind het strak, modern en futuristisch. Zeker even wennen, maar dat gaat snel. Ik ben benieuwd naar de lipstick zelf. Ik heb gekozen voor de kleur 207, pink dynasty.

Over de gel lipstick

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

Volg jij ons al op Instagram?

‘ Een visionair loopt als het ware voorop in zijn waarnemingen ten opzichte van anderen en is vooruitziend.’ 

De Shiseido VisionAiry Gel Lipstick bevat de revolutionaire Triple Gel-technologie met een baanbrekende formule; namelijk een hoog pigmentgehalte gecombineerd met water.  Deze combinatie zorgt voor een comfortabele, zachte en gewichtloze kleur die wel zes uur lang blijft zitten. Het is een ultradunne lipstick die je met een strook soepel op je lippen aanbrengt. De look van de VisionAiry Gel lipstick is slank. Alle kleuren zijn geinspireerd om het moderne Tokyo.  En natuurlijk dermatologisch getest.

Swatch

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

Op de swatch zie je dat de kleur met een strook heel gepigmenteerd is.  Een normale gel lipstick is alleen glad en glanzend na het opbrengen, maar niet zo krachtig van kleur.  Daarom noemt Shiseido deze VisionAiry Gel lipstick baanbrekend.  Terecht, vind ik.

Resultaat

Shiseido Vision Airy Gel Lipstick 207 Pink Dynasty Review

Ik heb in het verleden vaak gel lipsticks gekocht. Omdat ik houd van de lichte, glanzende en gewichtloze structuur.  En omdat het heerlijk aanvoelt op mijn lippen. Wel heb ik het altijd jammer gevonden dat de kleur en glans vrij snel verdwijnt. Dat je dus vaker de lippen moet bijwerken in vergelijking met een klassieke lipstick. Met de Shiseido VisionAiry Gel lipstick is dit verleden tijd. Bij het opbrengen heb je onmiddellijk een volle kleur op je lippen, die er gel achtig uitziet. Hiermee bedoel ik waterig, glad en glanzend.  In vergelijking met normale gel lipsticks is de gel-look wel iets sneller verdwenen, maar wat achterblijft is een dauwachtige krachtige semi-satijnachtige kleur.

Must buy lipstick!

Deze gel lipstick geeft nauwelijks af op je kopje thee/koffie of glas en heeft hooguit na uren een kleine touch-up nodig. Na gebruik wel de kap goed er op drukken, anders droogt deze lipstick uit en gaat het comfortabele zachte gevoel verloren. En dat zou zonde zijn, want deze VisionAiry Gel Lipstick is echt heel erg fijn! Er zijn 28 prachtige kleuren ontwikkelt, waarvan er best nog een paar op mijn toilettafel mogen pronken. En op mijn lippen natuurlijk :).  En ook op jullie lippen, want je moet het echt zelf ervaren om te snappen wat ik bedoel. Het is de moeite waard!

 

Ik heb de Shiseido VisionAiry Gel Lipstick 207 Pink Dynasty zelf gekocht voor € 31,62 (1,6 g).

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *