Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème

Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème review

De nieuwe versie van de anti-aging Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream is verrijkt met een baanbrekende, proactieve nieuwe formule. Het maakt deze oogcrème nog effectiever voor de aanpak van fijne lijntjes en rimpels rondom het ooggebied! Een geavanceerde en zeer doelgerichte oogverzorging die al in één week zichtbaar de verschijning van rimpels vermindert. Nou, dat is wel een hele mooie belofte! Ik heb deze krachtpatser getest en ga vandaag mijn bevindingen met jullie delen.

Klik hier om meer reviews van Shiseido producten te lezen.

Over de Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème

Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème review

Volg jij ons al op Instagram?

De fluweelzachte Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream verzacht de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels rond de ogen. De ReNeura Technology helpt de interne zintuiglijke signalen aan te sturen, om de huid optimaal ontvankelijk te maken voor de anti-aging eigenschappen van de oogcontourcrème.  Ook is deze oogcrème voorzien van het Kombu-bounce complex wat drie typen algen bevat en de fijne lijntjes en rimpels bestrijdt. De oogcrème werkt kalmerend rond de ogen en voorziet het gehele ooggebied van een langdurige hydratatie.

De voordelen op een rijtje:

  • Het verbetert de elasticiteit van de huid.
  • Fijne lijntjes en wallen zijn minder zichtbaar.
  • De huid voelt zacht en soepel aan.

Conclusie

Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème review

Ik heb even moeten wennen aan deze nieuwe oogcrème, omdat de textuur heel vol is en ik de eerste keren veel te veel crème gebruikte. Dit is voor de nacht niet zo’n probleem maar overdag blijft er dan heel lang een volle glans zichtbaar. Je hebt dus maar heel weinig nodig van de Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream voor toch een langdurige hydratatie. Ik ben gewend om oogcrème rondom mijn ogen in te kloppen,  maar deze volle crème vraagt om een andere aanpak.  Je brengt een klein beetje aan rondom de ogen en wrijft deze zachtjes met je ringvinger over de oogleden en onder de ogen. Daarna masseer je vanaf de jukbeenderen de crème lichtjes naar boven.  Even oefenen!  Ik vind het een hele comfortabele oogcrème die de lijntjes rondom mijn ogen echt zachter maakt en de hele dag comfortabel aanvoelt. En ik heb echt het gevoel dat de lijntjes rondom mijn ogen minder diep zijn geworden en de huid minder droog. Deze volle oogcrème is, zeker nu de verwarming weer aan gaat en met de winter in aantocht, een echte aanrader!

 

Ik heb Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream zelf gekocht bij Douglas. De oogcrème is ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf, de adviesprijs is € 77,00.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *