Sinterklaas tag | Eveline

Sinterklaas tag | Eveline

Omdat het bijna Sinterklaas is dacht ik dat het leuk zou zijn als Wilma en ik de zogeheten Sinterklaas tag zouden invullen. Wij vieren nog steeds Sinterklaas, ondanks dat Walter (mijn broer) en ik er natuurlijk al lang niet meer in geloven. Alleen waar we vroeger als kinderen bij een enorme stapel cadeaus zaten (of althans, in onze beleving een enorme stapel ūüėõ ), houden we nu meer een gezellige familie avond. We gourmetten ( <3 ) en schrijven gedichten voor elkaar. Daarnaast geven we elkaar allemaal een kleinigheidje. Vieren jullie nog Sinterklaas? En zo ja, hoe?

Sinterklaas tag

1. Ga je naar een intocht?
Nee….. Misschien als ik zelf kinderen heb wel maar nu zeker niet.

2. Schoen zetten, hoe vaak?
Een paar keer, kijken of Niels er wat in stopt ūüėõ .

3. Zelf pepernoten bakken?
Ja! Héérlijk!

4. Wat staat er op je verlanglijstje?
Beauty producten, zoals altijd haha. Ik ga denk ik wat mooie limited edition kerstcollectie producten op mijn lijstje zetten.

5. Versier jij je huis met Sinterklaasversiering?
Nee.

6. Wat is je favoriete Sinterklaaslekkernij?
Pepernoten omhuld met pure chocolade.

7. Welke chocoladeletters koop je?
De E van Eveline, N van Niels, W van Walter, M van mama en P van papa.

8. Sinterklaasfeestje, zelf organiseren of bezoeken?
Bezoeken, bij mama haha ūüôā . Maar wie weet later zelf organiseren.

9. Welk Sinterklaasliedje werd er bij jou het meest gezongen?
Zie ginds komt de stoomboot.

10. Schrijf je Sinterklaasgedichten?
Jazeker. En veel ook haha. Ik schrijf er nu elk jaar een voor Niels, Walter en mijn moeder.

11. Sinterklaas doet zijn inkopen het hele jaar door, vlak voor of tijdens Sinterklaas?
Vlak voor Sinterklaas. En dan vaak de week ervoor + zieke stress ūüėČ .

12. Samen met de kids Sinterklaasknutselwerkjes maken?
Ik heb geen kinderen maar als ik ze heb lijkt me dat wel leuk hoor.

13. Vind je cadeautjes inpakken leuk?
Leuk vind ik een te groot woord.

14. Met wie vier je pakjesavond?
Niels, Walter en zijn vriendin en mijn moeder.

15. Waar kan Sinterklaas de leukste schoencadeautjes kopen?
Bij de Douglas of Rituals (@Niels, zie je dit? Heheheheuehueheue).

17. Wat is je leukste herinnering aan Sinterklaas?
Toen mijn vader een fantastische dia-show had gemaakt voor mij als surprise (hij was niet zo’n knutselaar). De show ging over mijn hele leven en zat geweldig in elkaar. Ik weet nog dat ik als 13 of 14 jarig meisje toen enorm geemotioneerd reageerde. Ik vond het gewoon zo mooi en lief!

18. Het Sinterklaasfeest moet een traditie blijven?
Ja! 100%.

19. Wat vind je leuker, Sinterklaas of Kerst?
Kerst. Maar dan puur vanwege het feit dat ik dan heel mijn familie en beide gezinnen lang en uitgebreid zie. Zo gezellig ūüôā .

20. Ben je blij als het 6 december is?
Nee…. dan heb ik altijd net als na een vakantie een beetje zo’n weemoedig gevoel. Omdat het dan ”weer voorbij” is.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *