Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème

Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème Review

Ik heb al vaker genoemd dat mijn huid (vooral het laatste halfjaar) erg gevoelig en reactief is. Ook heb ik heel lichte rosacea ontwikkeld. Na even Googelen kwam ik op de Sisley Crème Réparatrice. Na even twijfelen, ik las alleen maar positieve reviews maar de crème is vrij kostbaar (50 ml voor € 156,-), heb ik hem toch besteld. En vandaag review ik hem na iets meer dan 3 maanden tweemaal daags gebruik voor jullie!

Over de Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème

Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Crème Réparatrice van Sisley is een zogeheten cult product. Hij is wereldwijd een bestseller en dat is natuurlijk niet voor niks. De Crème Réparatrice is een SOS verzorging, maar wel een die je in principe voor altijd mag gebruiken. Zowel in de ochtend als in de avond.  De crème hydrateert, kalmeert en hersteld huidbeschadigingen. De twee werkzame ingrediënten in de crème zijn karitéboter (voedt, kalmeert, herstelt, versoepelt en beschermt) en wortel (revitaliseert en hydrateert).

Conclusie

Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème Review

Als beautylover gaat mijn hart sneller kloppen van de luxueuze glazen verpakking (duurzaam!), de fijne neutrale geur van het product en het werkelijk echt weldadige gevoel dat de creme geeft op mijn gezichtshuid en hals. Ook vanwege de hoge prijs ‘wil’ ik gewoon graag dat deze creme geweldig is. Omdat je toch meer terug verwacht en hoopt van een echt duur product.

Als beautyblogger is het mijn werk om kritisch te kijken naar het product zelf. En mezelf niet te laten beïnvloeden door zaken als verpakkingen en het feit dat ik de creme gewoon echt goed wíl vinden omdat ik anders sad ben dat ik er zoveel geld aan uit heb gegeven.

Mijn conclusie is dat ik deze creme voor mezelf écht iedere euro waard vind. Mijn huid is zo ongelofelijk gevoelig en reactief, ik kan gewoon simpelweg heel weinig skincare verdragen. Daarnaast heb ik heel lichte rosacea ontwikkeld het afgelopen halfjaar. Waar ik actief iets tegen wil doen, zodat het verminderd in plaats van erger wordt. En deze creme kalmeert, voedt én herstelt mijn huid zo goed dat hij voor mij de prijs waard is. Ik doe nu ongeveer 3 maanden met deze 50 ml pot, en hij is denk ik voor 2/3e op. Je zou dus kunnen stellen dat de Sisley creme de reperatrice behoorlijk zuinig is in gebruik. Want ik smeer hem twee keer per dag op mijn gezicht en hals.

Om al deze redenen samen ga ik, ondanks dat ik nog veel producten heb liggen vanuit PR, deze creme onmiddellijk opnieuw kopen als hij op is. Ik wil en kan niet meer zonder en je hebt maar een kans om goed voor je huid te zorgen 🙂 !

 

Ik heb de Sisley Crème Réparatrice zelf gekocht voor € 136,29 (10% korting) bij de Douglas. Hij is ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf en ICI Paris XL. Er zijn vaak acties op gezichtsverzorging, dus ik zou die zeker in de gaten houden als je deze dure crème ook een keer wil proberen.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *