Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic

Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic Review

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik heb helaas een nieuwe favoriete tonic gevonden. Helaas, omdat Sisley echt een rib uit mijn lijf kost. Maar man, wat is dit een fijne tonic voor mijn gevoelige huid. Heb jij ook een gevoelige huid en / of (lichte) rosacea? Dan kan ik je deze Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic echt van harte aanbevelen. Je zal jezelf dankbaar zijn.

Over de Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic

Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic Review

Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic Review

Volg jij ons al op Instagram?

Door middel van technologische innovatie selecteert Sisley de beste onderdelen van planten en etherische oliën om te gebruiken in hun schoonheidsproducten. Dit voel en ruik je vooral ook terug in elk product. Elk product heeft een unieke, zachte en vaak plantaardige geur die ik tot nu toe allemaal aangenaam vind. De Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic is speciaal ontwikkeld voor de droge en / of gevoelige huid voor het verwijderen van make-up resten en te zorgen voor een heldere, frisse huid. De tonic bevat kalmerende en verzachtende extracten van roos, korenbloem en toverhazelaar.

Gebruik en conclusie

Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic Review

Ik gebruik deze tonic ‘s ochtends en ‘s avonds nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met een cleanser en water. Ik ga dan met een doordrenkt watje over mijn gezicht, oogcontour en hals. Omdat het product dus zo mild is kan het ook in de buurt van je (gevoelige) ooghuid gebruikt worden. Daarna laat ik de tonic even inwerken en ga ik door met een serum (die wissel ik af) en mijn andere Sisley verslaving, namelijk de Crème Réparatrice. De combinatie van deze tonic en de crème hebben mijn huid verandert. Het trekkerige, branderige en soms zelfs pijnlijke gevoel wat ik had is verdwenen. Het klinkt vreemd om te zeggen maar je voelt gewoon hoe de tonic je huid kalmeert. Ondanks de zeer hoge prijs (€ 85,50 voor 250 ml) blijf ik deze tonic gebruiken, simpelweg omdat ik tot nu toe nog niks ben tegen gekomen wat mijn huid zó kalmeert en goed doet. De verpakking bevat 250 ML, wat veel is voor een tonic en ik doe er ongeveer 3 tot 4 maanden mee.

 

Ik heb de Sisley Lotion Tonique Aux Fleurs Tonic zelf gekocht bij de Douglas voor € 76,95 (ik kreeg 10% korting vanwege mijn member card.)

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *