Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran (Nacht) Masker

Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran Masker Review

Voor mijn super gevoelige huid ben ik altijd op zoek naar de fijnste skincare. Ik heb een voorkeur voor huidverzorging die mijn huid kalmeert en roodheid tegen gaat. Ik stuitte per toeval op het Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran (Nacht) Masker en bestelde het, ondanks de extreem hoge prijs. Het is een herstellend en kalmerend (nacht) masker en ik verklap alvast dat ik er niet lyrisch over ben…..

Klik hier om andere Sisley reviews te lezen.

Over het Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran (Nacht) Masker

Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran Masker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het gezichtsmasker van Sisley kalmeert en herstelt de droge huid ’s nachts. Het masker zou de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid stimuleren. De effectieve ingrediënten (tijmhoning en karitéboter) ondersteunen de nachtelijke herstelprocessen van de huid. In de ochtend zou je huid hersteld, gerevitaliseerd, sterker en beter bestand tegen schadelijke invloeden zijn. Ook wordt de huid intensief gevoed dankzij een cocktail van krachtige plantaardige actieve ingrediënten (macadamia- en katoenzaadolie, kokumboter, Japans leliegras en padina pavonica-extract). Het masker kan tevens ook als SOS-masker gebruikt worden om de huid in 10 minuten te kalmeren.

Gebruik & conclusie

De beloftes en ingrediënten van dit masker klinken goed! Dat is ook de reden waarom ik het direct bestelde toen ik het tegenkwam. Ik bestelde het als nachtmasker, voor extra hydratatie en om mijn huid ’s nachts te kalmeren tijdens het slapen. Enthousiast smeerde ik het royaal de eerste nacht, na het schoonmaken van mijn gezicht. De volgende ochtend voelde mijn huid helemaal niet anders aan dan anders. Niet extra gevoed en zeker ook niet extra gekalmeerd….. Ik besloot het een tijdje 3x per week ’s nachts te gebruiken en op zondagen als extra SOS-masker. Helaas heb ik moeten concluderen dat dit masker weinig tot niks doet voor mijn gevoelige en droge huid. Ontzettend jammer want het is ten eerste erg duur (€ 108,16 voor maar 60 ML) en ten tweede heeft mijn huid echt behoefte aan extra hydratatie en kalmering. Ik ben erg te spreken over de bekende Sisley Crème Réparatrice Gezichtscrème (klik hier voor mijn review) en had gehoopt dit ook te zijn over dit nachtmasker. Het bleek helaas een miskoop.

 

Ik heb het Sisley Masque de Nuit Velours aux Fleurs de Safran (nacht) masker zelf gekocht voor € 108,16 (wel met 10% korting eraf dus eigenlijk voor € 97,34) bij Douglas

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *