Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers Review

Het Nederlandse merk Skin for Skin, bekend om natief viscollageen in hun producten, heeft het assortiment uitgebreid met Bye Bye Wrinkled Eye! Dit zijn oogmaskers met puur natief collageen & hyaluron activatieserum. De Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE oogmaskers heb ik met plezier getest, want het is een super-de-luxe ervaring met een prachtig resultaat 🙂 !

Klik hier voor meer reviews van Skin for Skin producten.

 

Over de Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers Review

 Volg jij ons al op Instagram?

“De Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye! oogmaskers zijn gemaakt van natief viscollageen met puur hyaluron-activatieserum. De collageen oogmaskers hydrateren, verjongen, herstellen, verzachten en verhelderen de huid rond de ogen. Daarnaast vullen de collageen oogmaskers fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpels direct op. Ideaal om te gebruiken na een lange nacht of voor een speciale dag/feestje!”

 

De kenmerken van Skin for Skin Bye Bye Wrinkled Eye!:

 • Fijne lijntjes en rimpels rond de ogen worden direct verminderd
 • De huid rond de ogen krijgt een hydratatie boost
 • Vernieuwt, herstelt en verzacht de huid rond de ogen
 • De celvernieuwing wordt geactiveerd
 • Het resultaat is een stralende huid en frisse oogzone
 • Gemaakt van natief collageen

 

De ingrediënten uitgelicht:

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers Review

NATIEF COLLAGEEN:

 • Natieve collageen vezels vormen een driedimensionaal netwerk. Het hoog geconcentreerde natieve collageen heeft een hoge waterbindende capaciteit, wat resulteert in een voortdurende aanvoer van actieve ingrediënten en intensieve hydratatie naar de huid.
 • Natieve collageen peptides worden herkend door de huid wat resulteert in een signaal voor collageen stimulatie, wat de vernieuwing en herstel van de huid activeert.
 • Natieve collageen moleculen versterken het vochtvasthoudend vermogen van de huid, ondersteunt het gladstrijken van de rimpels en brengt het oppervlak van de huid in balans voor een gezonde bescherming.

 

STAMCEL COMPLEX: Appel Stamcel Extract, Baicalin en Resveratrol.

 • Apple Stamcel Extract: een bijzonder extract dat is afgeleid van de stamcellen van een zeldzaam appelras met een buitengewone lange levensduur. Dit stamcel extract heeft het vermogen om de ouder wordende huid te verjongen. Door het stimuleren van verouderende huidstamcellen, is aangetoond dat dit plantenextract de verschijning van rimpels vermindert.
 • Baicalin: ultraviolette A (UVA) -straling draagt ​​bij aan de veroudering van de huid. Baicalin, een van planten afkomstige flavonoïde, absorbeert effectief UV-stralen, heeft antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en vertraagt het verouderingsproces.
 • Resveratrol: helpt het huidoppervlak te beschermen en verheldert een vermoeid ogende teint. Daarnaast heeft Resveratrol kalmerende eigenschappen en kan het de roodheid in de huid verminderen.

Conclusie

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers Review

Als je de Skin for Skin oogmaskers uit de verpakking haalt, heb je gelijk al het idee iets bijzonders in handen te  hebben. Het collageen met de hyaluron activiatie-vloeistof en de oogmaskers zitten apart in één verpakking. Om het bij elkaar te brengen druk je met beide duimen stevig op waar de vloeistof zit, waarna de oogmaskers worden doordrenkt met het collageen. (Waarschijnlijk heb ik geen sterke duimen want het lukte mij niet, ik heb er uiteindelijk met een glazen foundation flesje zachtjes opgeslagen…). Daarna kun je de oogmaskers aanbrengen, met de gladde zijde onder de ogen.

Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers

De Bye Bye Wrinkled Eye! oogmaskers zijn lila gekleurd en voelen zacht en comfortabel onder je ogen. En dat blijft de hele tijd zo, want ze drogen dus niet hard in. Na 20 minuten zie je een fantastisch resultaat! Bij mij waren de fijne lijntjes gladgestreken wat zorgt voor een mooie gladde en frisse huid rondom mijn ogen. Wat de hele dag en de hele avond zo is gebleven. Zelfs de volgende dag zag de huid rond mijn ogen er strakker uit dan normaal bij het wakker worden.  Ik vind het resultaat van de oogmaskers prachtig. Ben er erg blij mee en kan het zeer zeker aanbevelen 😊

 

De Skin for Skin BYE BYE WRINKLED EYE! Pure Collageen Oogmaskers zijn voor 12,50 online te bestellen via deze link.

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *