Skin for Skin Collageen en Haar Supplementen & Massage Haarborstel

Skin for Skin Collageen-en Haar Supplementen & Massage Haarborstel

De beauty producten van het Nederlandse merk Skin for Skin zijn bedoeld om je huid en haar van binnenuit en buitenaf te ondersteunen. Skin for Skin verkrijgt natief (zoals het in de natuur voorkomt) collageen door middel van een eigen uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces. Het collageen blijft intact doordat er geen verhitting plaatsvindt en geen zuren en chemicaliën gebruikt worden, met als resultaat een krachtig effect met een lage dosering! Het unieke basisingrediënt van  de beauty-producten is het eigen Skin for Skin viscollageen van de wildgevangen Noordzee vis. Vandaag reviewen wij het Collageen Huid Supplement, het Haar Supplement en de Massage Haarborstel.  Een mooie combinatie voor iedereen die van binnenuit wil werken aan een betere huid- en haarconditie!

Over het Collageen Supplement met natief viscollageen en vitamine C

Over het Collageen Supplement met natief viscollageen en vitamine C

Volg jij ons al op Instagram?

“Het Skin for Skin Collageen Supplement bestaat uit puur Skin for Skin natief visollageen en vitamine C. Vitamine C speelt een rol bij de vorming van collageen. Collageen is onder andere te vinden in onze botten, kraakbeen, bloedvaten, bindweefsel, huid, haar en nagels. Naarmate we ouder worden (al vanaf je 25ste) kan de productie van collageen wel wat ondersteuning gebruiken. Als de huid door onder andere collageen afname veroudert ontstaan er rimpels, de stevigheid van de huid verandert en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid”

“Vitamine C draagt mede bij aan een goede weerstand. Daarnaast ondersteunt dit supplement met vitamine C een gezonde huidconditie, want  de toegevoegde vitamine C helpt bij de aanmaak van collageen, dat verantwoordelijk is voor het helpen verstevigen van de huid”.

 Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen dat:
  • helpt om de huid van binnenuit te versterken.
  • van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten.
  • bijdraagt voor de normale werking van de botten.
  • bijdraagt aan de normale werking van het kraakbeen.
  • belangrijk is voor het bindweefsel in en van de huid.
  • de huid verstevigt.

Conclusie

Over het Collageen Supplement met natief viscollageen en vitamine C

 

Het Skin for Skin Collageen Supplement kost € 25,95 en is online te bestellen via deze link.

 

Over het Haar Supplement met vitaminen en mineralen

Over het Collageen Supplement met natief viscollageen en vitamine C

“Het Skin for Skin Haar Supplement bestaat uit viscollageen en diverse vitamines en mineralen met positieve effecten op ons haar, waaronder; biotine, seleen en zink. Dit zijn belangrijke componenten in het natuurlijke haar productieproces en spelen een belangrijke rol in de totale gezondheid van de hoofdhuid (biotine en zink), haar en nagels (seleen en zink). Ook dragen zijn bij aan het behoud van normaal haar, glanzend haar en de haargroei, zijn goed voor de conditie van het haar en houden de haren sterk.

Koper draagt bij tot normale pigmentatie van het haar. Daarnaast draagt het bij aan het in standhouden van sterke bloedvaten, die ook belangrijk zijn voor de haren. De kwaliteit van het haar wordt medebepaald door de voedingsstoffen waarmee de haarwortel wordt gevoed. De voedingsstoffen worden aangevoerd door de bloedvaten.

Bamboe extract is de rijkste natuurlijke bron van silicium, dat helpt bij het herstellen van de gezondheid, glans en zachtheid van droog zwak en beschadigd haar.

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten. Op onze hoofdhuid en om onze haarzakjes heen zitten bloedvaten die onze haren voeden en verzorgen”.

Conclusie

Over het Collageen Supplement met natief viscollageen en vitamine C

Wilma: bij het gebruik van een haarsupplement ben ik altijd een beetje bang dat ook de groei van gezichts-en lichaamshaar gestimuleerd wordt. Maar het haarsupplement van Skin for Skin bevatten geen hormonen dus het heeft gelukkig geen effect hierop! Wel heeft het effect op mijn haar wat alweer behoorlijk lang is geworden na de laatste knipbeurt. Ik heb ook nauwelijks haaruitval, iets waar ik regelmatig last van kan hebben. En mijn haar glanst weer, ook in de haarlengtes. De capsules zijn klein en dus gemakkelijk door te slikken. Inmiddels heb ik de eerste 30 capsules opgebruikt en ga ik met veel vertrouwen door naar de volgende 30 capsules. Ik vind het Skin for Skin Haar Supplement een mooi product van Nederlandse bodem / zee 🙂

 

Het Skin for Skin Haar Supplement kost € 25,95 en is online te bestellen via deze link.

Tip: Je kunt het Skin for Skin Collageen- en Haarsupplement in één pakket kopen, dan is de prijs € 45,00! Ook leuk om cadeau te geven!

 

Over de Massage Haarborstel

Massage Haarborstel

Met de Skin for Skin Massage Haarborstel geef je je hoofdhuid en je haren wat extra liefde. Het masseren van de hoofdhuid met deze haarmassage-brush stimuleert de haargroei, verwijdert dode huidcellen, reinigt de haren en de hoofdhuid en helpt stress te verminderen.

De voordelen van de Massage Haarborstel op een rijtje:

  • stimuleren van de haargroei: zorgt voor een gezonde hoofdhuid
  • verwijderen van dode huidcellen: voor een schoon en fris gevoel
  • diepe reiniging van de haren en hoofdhuid: elimineert droogheid waardoor schilfering en jeuk kan worden voorkomen
  • verminderen van stress: een hoofdmassage werkt relaxend, ook bij hoofpijnklachten

 

Conclusie en Gebruik

Massage Haarborstel

Wilma: best lekker zo’n hoofhuidmassage. Ik gebruik de Skin for Skin haarborstel regelmatig bij het haarwassen. Het werkt heel gemakkelijk, eerst wat shampoo zoals je altijd doet aanbrengen en dan inmasseren met kleine cirkelende bewegingen met Skin for Skin Massagebrush.  Haar uitspoelen en eventueel kun je het dan ook nog een keertje zo doen met de conditioner. Of ik gebruik het op mijn droge haar en stimuleer hiermee de hoofdhuid. Wel voorzichtig zijn met het masseren, want je haren zijn breekbaar. Af en toe iets extra’s doen voor je haar en hoofdhuid is gemakkelijk in te passen in je beauty-ritueel. Ik vind de Skin for Skin Massage Haarborstel en fijne tool om erbij te hebben.

 

De Skin for Skin Massagebrush kost € 7,95 en is online te bestellen via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *