Skin for Skin Sheetmaskers Lift Me Up & Get Me Glowing

Skin for Skin Sheetmaskers Lift Me Up & Get Me Glowing Review

De Skin for Skin Sheetmaskers bevatten ook het eigen Skin for Skin natieve collageen, “your new secret beauty ingredient 🙂 !”  Als grote fans van sheetmaskers willen wij natuurlijk ook deze uitproberen. Eveline heeft gekozen voor “Get Me Glowing” en Wilma voor “Lift Me Up”. Lees onze bevindingen in deze review!

Klik hier om meer reviews van Skin for Skin producten te lezen.

 

Over het Skin for Skin Sheetmasker Lift Me Up

Skin for Skin Sheetmasker Lift Me Up

Volg jij ons al op Instagram?

“Het Skin for Skin Sheetmasker Lift Me Up bevat verhelderend collageen. Het is een revolutionair sheetmasker met liftende eigenschappen. Ontworpen om 100% perfect aan te sluiten op de huid doormiddel van ear-hooks en de 3D technologie. Het resultaat is een zijdezachte, gehydrateerde huid met een liftend effect”.

De voordelen van het Sheetmasker Lift Me Up:

 • Gemaakt met Skin for Skin collageen
 • Liftende en hydraterende eigenschappen
 • Perfecte pasvorm door ear-hooks
 • Met waardevolle extracten
 • Vrij van schadelijke ingrediënten en PH neutraal
 • Luxueus gevoel

De ingrediënten in het kort omschreven:

 • CERAMIDEN, bevatten unieke anti-aging eigenschappen, de huid wordt gehydrateerd, stevig en soepel.
 • ROZEN EXTRACT, ondersteunt het vernieuwingsproces van de huid, normaliseert de talgproductie, verbetert de elasticiteit van de huid
 • JASMIJN EXTRACT, hydrateert en zorgt dat de poriën niet verstopt raken, beschermt de huid tegen antioxidanten
 • BERGAMOT OLIE verfrist, voedt en heeft een afvoerende en versterkende werking op de huid
 • THYME VULGARIS, verbetert de doorbloeding van de huid en heeft een antimicrobiële en ontstekingsremmende werking

 

Conclusie

Skin for Skin Sheetmasker Lift Me Up

Wilma:  dit is echt met recht te zeggen een revolutionair masker. Door de oor-haakjes sluit het helemaal perfect aan op je gezicht. Vaak is een masker voor mijn gezicht te groot en moet ik het overal dubbelvouwen. Dit Skin for Skin Lift Me Up sheetmasker zit perfect op mijn gezicht en glijdt niet weg. Er zit super veel serum in het masker, daardoor kan het twee keer gebruikt worden en bewaar je het masker hiervoor gewoon weer in het zakje. Ik vind het resultaat goed zichtbaar, mijn huid ziet er verfijnd en strak uit en ook voelt mijn huid goed gevoed aan.

 

Het Skin for Skin sheetmasker Lift Me Up kost 7,50 en is online te bestellen via deze link. 

 

Over het Skin for Skin Sheetmasker Get Me Glowing

Skin for Skin Sheetmasker Get Me Glowing

Het Skin for Skin Sheetmasker Get Me Glowing bevat ook verhelderend collageen. Het is een revolutionair sheetmasker met ultra fijne vezels, voor een zijdezacht gevoel op je huid. Ontworpen om 100% perfect aan te sluiten op de huid, zodat het serum diep de huid in kan dringen en de huidbarrière herstelt. Het resultaat is een zijdezachte, gehydrateerde huid met een beschermende laag tegen vrije radicalen”.

 

De voordelen van het Sheetmasker Get Me Glowing:

 • Gemaakt met Skin for Skin collageen
 • Verzachtende en hydraterende eigenschappen
 • Perfecte pasvorm
 • Eco friendly: 100% recyclebaar
 • Vrij van schadelijke ingrediënten, PH neutraal
 • Luxueus gevoel

De ingrediënten in het kort omschreven:

 • WILGENBAST EXTRACT, heeft een ontstekingsremmende, kalmerende en zuiverende werking
 • ARGININE, helpt zichtbare huidbeschadiging te herstellen
 •  SODIUM HYALURONATE, vorm van hyaluronzuur, verbindt collageen en vocht met elkaar
 • FYTINEZUUR, verwijdert de dode oppervlaktehuidcellen en verlicht pigment in de huid
 • ZILVER OXIDE, heeft een antibacteriële werking

 

Conclusie

Skin for Skin Sheetmasker Get Me Glowing

Eveline: het hele concept van Skin for Skin spreekt mij erg aan. Het is een Nederlands merk en werkt met eigen verkregen viscollageen! Het sheetmasker Get Me Glowing heeft mijn huid erg goed gedaan. Door wat stress was mijn huid namelijk wat onrustig en na het Skin for Skin Get Me Glowing masker weer helemaal gekalmeerd. Én ook nog eens heerlijk zacht en gevoed. Het serum wat over is gebleven in het zakje heb ik opgevangen in een serumflesje en daarna onder mijn gebruikelijke dag-en nachtcreme gebruikt. Superfijn! Het extra serumflesje kun je gratis bij je bestelling toevoegen.

 

Het Skin for Skin sheetmasker Get Me Glowing kost 7,50 en is online te bestellen via deze link. 

 

Tip: Je kunt beide sheetmaskers ook in één mooi verpakt cadeaupakketje bestellen via deze link, dan kosten ze samen €12,50.

 

Alle producten van Skin for Skin zijn online verkrijgbaar bij ….  www.skinforskin.nl

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *