fbpx

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

De Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick in de kleur In Bloom is onderdeel van de limited-edition Petal Metal collectie. Eerder reviewde ik al de Gilded Rose Petal Metal highlighter van deze collectie. Klik hier om deze review te lezen. Deze liquid metallic matte lipstick leek me mooi om te combineren met de highlighter én ik heb nog nooit een liquid metallic matte lipstick geprobeerd. Twee vliegen in een klap dus!

De liquid lipsticks van Smashbox

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Volg jij ons al op Instagram?

De Always On Matte Liquid lipsticks zitten in het vaste assortiment van Smashbox. Voor de Petal Metal limited-edition collectie heeft Vlada Haggerty er een VLADA jasje overheen gegoten. Dit betekent maar 1 ding: rosé goud en een metallic finish! De Always On Petal Metal Liquid Lipstick kan zo gedragen worden, of worden gelaagd met andere (liquid) lipstick(s) voor een ”lichtgevende” look. In deze collectie draait alles om licht en reflecties, dus ik vind dit idee goed aansluiten daarbij. Vlada geeft zelf als tip om de liquid lipstick alleen op het midden van je lippen te gebruiken, voor een metallic ombré.

Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Ik bestelde de kleur In Bloom omdat deze me het meeste aansprak. De kleur wordt door Smashbox omschreven als ”mauve met een mauve-zilveren parel”. De liquid lipstick heeft een precisie applicator waarmee je eerst je lippen kunt omlijnen en daarna gemakkelijk en precies kunt vullen.

Swatches

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom Swatches

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom Swatches

Onder de studio lamp.

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom Swatches

In ”normaal” licht.

De kleur is een stuk donkerder dan ik verwachtte! Maar dit vind ik niet heel erg. Vanwege mijn donkere haar kan ik wel redelijk wat kleur hebben in mijn gezicht. Ik vind het effect van de Petal Metal Liquid Lipstick mindblowing. Dit kun je oprecht wel metallic en toch ook matte noemen. Heel erg bijzonder! Ik heb hier maar 1x ”geveegd” met de applicator, dus de kleur pakt erg intens. Wat een pigmentatie! Nu eens zien hoe hij op mijn lippen pakt:

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom

Eindconclusie

De liquid lipstick brengt inderdaad heel erg makkelijk aan. Wat een fijne, zachte applicator is dit. De kleur heeft mijn ontbijt en lunch overleefd, daarna moest ik hem wel even bijwerken in het midden. Maar eigenlijk vind ik dit niet meer dan normaal, ik ken maar bar weinig lipsticks die écht 8 uur blijven zitten zonder te vervagen. Degene die ik ken drogen ook ontzettend uit en daar hou ik niet van. De Always On liquid lipstick draagt erg comfortabel en droogt mijn lippen niet uit. Dit komt door het aan de lipstick toegevoegde oliecomplex. Prettig!

 

Ik heb de Smashbox + VLADA Always On Petal Metal Liquid Lipstick In Bloom zelf gekocht voor € 24,48 voor 4 ml.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *