fbpx

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème Review

Sol de Janeiro is het meest bekend van hun Brazilian Bum Bum Cream, een heerlijk voedende bodylotion. Omdat ik nog veel bodylotions in mijn voorraad heb staan en mijn voetencrème op bijna op is ben ik hier eerste voor gegaan. De Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème heeft dezelfde typische geur als de Bum Bum Cream en belooft prachtig verzorgde voeten.

Over de Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Voor Brazilianen zijn mooie voeten net zo belangrijk als goed onderhouden handen. De formule van de Samba Foot Fetish Cream zou snel absorberend moeten zijn en niet vettig aan voelen. Daarnaast zou de crème de voeten wel intensief voeden en de stralende “Cheirosa” 62″ geur van pistachenoten en het aroma van gezouten karamel hebben. Tenslotte voorkomt de crème dat je heen-en-weer glijdt in (hoge) hakken. Hij is dus slip-proof!

Gratis meegeleverde voetenvijl

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème Review

Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème Review

Bij de voetencrème kreeg ik ook deze super coole voetenvijl. Op de website van Douglas was dit niet vermeld, dus dit was een leuke verrassing 🙂 . De voetenvijl doet zijn werk goed en ziet er hartstikke leuk uit. Veel meer kan ik er niet over zeggen, haha.

Conclusie

Ik vind het belangrijk dat een voetencrème snel intrekt. Anders glijd je óf uit in de badkamer óf alle crème verdwijnt in mijn sok in plaats van in mijn huid. De Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème trekt mega snel in. Maar dan ook echt mega snel. Dus dat is een groot pluspunt voor mij. Omdat ik nooit hakken draag, kan ik niet testen of je echt niet ‘slipt’ met deze crème in (hoge) hakken. Wel kan ik je garanderen dat hij erg snel intrekt en geen laagje achter laat. Dus mijn vermoeden is dat deze claim klopt.

Ik ben het meest te spreken over de heerlijke geur van de voetencrème. Ik had de Bum Bum Cream al eens geroken in een Douglas filiaal en was toen al meteen overtuigd van de geur. Deze voetencrème heeft dezelfde heerlijke geur. Waardoor ik hem heel graag gebruik. Hij doet daarnaast wat hij zou moeten doen: de voeten intens voeden. Ik ben er erg tevreden mee en denk dat ik deze crème als hij op is weer ga kopen 🙂 !

 

Ik heb de Sol de Janeiro Samba Foot Fetish Voetencrème zelf gekocht voor € 23,68 (90 ml) bij Douglas.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *