Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel

Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel Review

Voor een gevoelige huid is het altijd lastig om een fijne gezichtsreiniger te vinden die te huid niet uitdroogt, maar toch heel goed reinigt. Het laatste jaar heb ik verschillende producten van Squalan gereviewed. Ik ben tot nu toe altijd heel erg te spreken geweest over de kwaliteit van de producten. In deze review vertel ik je of dat bij de Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel ook het geval is.

Klik hier om meer reviews van Squalan producten te lezen.

 

Over de Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel

Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel belooft zacht voor de huid te zijn. En de huid naast diep te reinigen ook te verzorgen. De toegevoegde Moringazaadolie staat bekend om haar zuiverende werking. En bescherming tegen milieuschade van buitenaf. De combinatie van oliën in deze cleanser zorgt er logischerwijs voor dat de huid erg gevoed wordt én diep gereinigd wordt. De cleanser is rijk aan antioxidanten, omega 3,6,9, vitamine A en E.

 

Hoofd ingrediënten

Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel

  • Squalaan is een olie die identiek is aan een stof (een soort vet) die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Squalaan wordt gewonnen uit planten en organismen.
  • Glycerine komt voor in plantaardige en dierlijke vetten. De glycerine in dit product is 100% plantaardig.
  • Sucrose stearaat bestaat uit sucrose en stearinezuur. Sucrose is afkomstig uit fruit en groenten (suikerriet en suikerbiet). Stearinezuur is een vetzuur dat in dierlijk en plantaardig vet voorkomt (voornamelijk in sheaboter en cacaoboter).
  • Moringa oleifera zaad olie wordt gewonnen uit moringazaad. De moringa is een bijzonder geneeskrachtige boom. Zowel de bladeren als de zaden en vruchten zijn eetbaar. Daarnaast werkt de boom zuiverend. Een moringaboom die in vervuild water groeit, zuivert het water.

 

Conclusie

Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel Review

Tsja….. het wordt bijna saai….. maar over deze cleanser van Squalan ben ik weer razend enthousiast. De reiniger geeft mijn huid precies wat deze nodig heeft. De reiniging is heel erg goed, na het reinigen met de Squalan Cleanser zit er helemaal niks meer van vuil op het watje wat ik in de stap erna gebruik om toner aan te brengen. Én de cleanser droogt mijn huid niet uit, maar voedt deze intens. Zonder te irriteren. Deze combinatie kom ik niet vaak tegen met mijn extreem gevoelige huid. Ik gebruik deze heerlijke cleanser soms ook als gezichtsmasker: dan laat ik hem er 10 minuutjes op zitten en poets ik ondertussen mijn tanden etc. Echt een aanrader! Ik vind de structuur trouwens ook bijzonder fijn, een olie die langzaam verandert in een milk en heel makkelijk afspoelt met water. Ik gebruik de cleanser in combinatie met Squalan Pure als nachtverzorging en dat is echt een heel erg fijne combinatie. De prijs vind ik voor zo’n mooi en puur product (zie ingrediënten lijst, dit zijn de enige ingredienten!) heel erg schappelijk. Ik zou het er in elk geval heel erg graag voor over hebben.

 

De Squalan Cleanser ‘Oil to Milk’-Reinigingsgel is online te bestellen via deze link voor € 49,00 (100 ml).

 

Deze review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *