Squalan Gold Anti-Aging Serum

Squalan Gold Anti-Aging Serum Review

De Squalan 100% natuurlijk huidverzorgingsproducten, die allen in Nederland worden geproduceerd, dragen sinds 2018 het Allergy Certified logo. Twee vriendinnen met een overgevoelige huid ontwikkelden Squalan, een eerlijke huidverzorgingslijn, met als basisingrediënt de huid-identieke stof squalaan. Onlangs is de Squalan-lijn uitgebreid met een nieuw product, het exclusieve Gold Serum. De eerste oplage was binnen 4 dagen al uitverkocht! Maar vanaf maart ’21 is Squalan Gold weer opnieuw verkrijgbaar. Ik heb het serum uitgebreid getest en deel graag mijn ervaring in deze review.

 

Over het Squalan Gold Anti-Aging Serum

Squalan Gold Anti-Aging Serum Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Squalan Gold is een revolutionair anti-aging serum dat je huid maximaal hydrateert en je gezicht zijdezacht doet aanvoelen én zorgt voor een sterk verstevigend effect.

“Als een natural botox maakt dit serum je huid gladder en soepeler”.

Vanaf het eerste gebruik ervaar je de effecten van Squalan Gold. Je huid voelt zacht aan en de natuurlijke anti-aging stoffen uit Zeekraal en Wakame werken direct op de fijne lijntjes. Baobab en Moringazaadolie zorgen voor maximale hydratatie en zitten boordenvol vitamines en vetzuren om de tekenen van het ouder worden te beperken”.

 

Ingrediënten

Squalan Gold Anti-Aging Serum Review

Squalan Gold Anti-Aging Serum Review

 

De hoofdingredienten uitgelicht:

 • Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling. Zorgt dat het vocht beter vastgehouden wordt en dat de andere ingrediënten de diepere huidlagen bereiken.
 • Baobab– en moringazaalolie zitten bomvol essentiële vetzuren en vitamines. Ze vullen de vetstoffen in je huid aan.
 • Zeekraal bevat betaïne, antioxidanten, aminozuren en mineralen die ervoor zorgen dat de huidbarrière versterkt wordt, de huid sneller herstelt na beschadigingen en de huid beter vocht vasthoudt.
 • Wakame (bruine algen) herstellen de beschermlaag van de huid en zorgen voor extra hydratatie en aanmaak van squalaan.
 • Vitamine E heeft sterke anti-aging en vochtvasthoudendende eigenschappen.

 

De ingrediënten van Squalan Gold zijn een cadeautje voor de rijpere huid: gebruik het tijdens de overgang én daarna! De innovatieve samenstelling met plantaardige oliën die rijk zijn aan vitamines en vetzuren zorgt ervoor dat je huid een gezonde glow houdt, ook na je vijftigste!

 

Samengevat: wanneer gebruik je het Squalan Gold serum (ook wel anti-aging olie genoemd):

 • Als je lijntjes of rimpels hebt die je wilt verminderen
 • Je huid slapper en minder elastisch is dan vroeger
 • Als je huid heel droog aanvoelt
 • Of als je huid dof is en de natuurlijke Glow mist

 

Conclusie

Squalan Gold Anti-Aging Serum Review

Squalan Gold is een rijk serum! Het advies is om het serum in de avond na de reiniging aan te brengen. In de nacht kunnen alle ingrediënten dan rustig zijn werk doen zodat je in de ochtend met een heerlijk verzorgde huid aan je dag begint. Misschien ben je net als ik in de war als je leest dat Squalan Gold een serum is en heb je net als ik het idee dat een serum onder een dag-of nachtcrème hoort? Dan heb je het in dit geval mis… Squalan Gold is, net als alle Squalan-producten, een multitasker. Met andere woorden het is een totaal product, dus geen nachtcrème meer nodig! Je kunt het Squalan Gold serum op verschillende manieren gebruiken;

 • Gebruik De Gold in de avond na het reinigen.
 • Je kunt De Gold gebruiken wanneer je huid wat extra’s nodig heeft als kuurtje, bijvoorbeeld in de winter wanneer het kouder is en de lucht binnen droger van de verwarming.
 • Bij een hele droge huid kun je De Gold zowel in de ochtend als in de avond gebruiken.
 • Je kunt De Gold ook enkel gebruiken op plekjes waar rimpeltjes of lijntjes beginnen.

Ik ben begonnen met Squalan Gold te gebruiken als volledige nachtverzorging op mijn gezicht, hals en decolleté en gebruik het inmiddels alweer zo’n 5 weken. Ben ermee gestart in Maart, de maand waarin de temperaturen schommelden tussen -10 en +25 graden en daarna ging het weer sneeuwen en vriezen in April. Ik vind Squalan Gold een delicaat en fijn serum met een olieachtige textuur, wat mijn huid zichtbaar en voelbaar hydrateert.  Ik breng het serum bij voorkeur voor het tandenpoetsen ’s avonds aan, zodat het al wat kan intrekken voordat ik mijn hoofd op het kussen leg 🙂 . Waarna ik ’s ochtends weer wakker word met een gladde huid met duidelijk minder zichtbare fijne lijntjes, ook geen slaaprimpeltjes! Mijn huid is dus goed verzorgd in de nacht en voelt heerlijk zacht aan.

Voor iedereen begint de overgang op een andere leeftijd, dus wanneer je Squalan Gold als anti-aging product gaat inzetten kun je zelf het beste bepalen.  Ik blijf het in ieder geval gebruiken, zeker in de winterperiode en in de andere seizoenen in kuurvorm om mijn huid extra te verwennen. Echt probeer het eens, je gezicht, hals en decolleté  knappen er zichtbaar van op!

 

Squalan Gold Facial Serum kost € 109,00 (30ml) en is online te koop via de officiële webshop.

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *