Squalan Hydraterende Zonnecrème SUN15 & Zonnebrandlotion SUN30 (duo review)

Squalan Hydraterende Zonnecrème SUN15 & Zonnebrandlotion SUN30 (duo review)

Er komt hier de laatste tijd veel zonneverzorging voorbij, maar dit is dan ook wat ons betreft het belangrijkste product in de zomer. En eigenlijk het hele jaar door. Een goede zonnebescherming beschermt je huid tegen de schadelijke invloed van UV stralen en houd je huid daarmee jonger en gezonder. Smeren, smeren, smeren dus! Wij ontvingen deze twee producten van het bijzondere merk Squalan. Je leest hieronder hun verhaal. Vandaag reviewen wij de Squalan SUN Hydraterende Zonnecrème SPF15 & Zonnebrandlotion SPF30.

Klik hier om meer reviews van Squalan producten te lezen.

Over het merk Squalan

”Ontstaan vanuit de natuur en gevonden door twee gepassioneerde ervaringsdeskundigen, die zelf in hun leven alles geprobeerd hebben op het gebied van huidverzorging. Squalan is het resultaat van een lange zoektocht naar de ideale huidverzorging, de producten werken verzachtend, kalmerend en herstellend. Wij kiezen voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van de huid versterken en ondersteunen. Squalan is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en 100% natuurlijke huidverzorging.

Door een vergelijkbaar probleem en gedeelde passie voor het ondernemen, besloten we onze krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar het perfecte ingrediënt met het beste resultaat voor de huid. Met voeding is allang bewezen dat natuurlijke producten en zo weinig mogelijk ingrediënten het beste zijn. Waarom zou dit anders zijn voor cosmetica?

Uiteindelijk ontdekten we squalaan, een ingrediënt dat identiek is aan een stof die van nature in de huid voorkomt en met de jaren afneemt. Deze vetachtige substantie wordt door zowel mens als dier en plant geproduceerd. Bij de geboorte is het percentage in de huid hoog, maar dit neemt helaas met de jaren af. Rond ons dertigste maken we er zelf nog maar zo weinig van aan dat het huidverouderingsproces begint.

Een stof die van nature in de huid voorkomt en die we uit de natuur kunnen halen om het weer aan te vullen? Mooier kan bijna niet! Mensen met zeer uiteenlopende huidtypen reageren bijzonder goed op de olie: een droge huid wordt minder droog, een vette huid wordt minder vet en een mooie huid krijgt een stralende, gezonde en jeugdige uitstraling. Kortom de huid vindt zijn natuurlijke balans terug.”

Squalan Hydraterende Zonnecrème SUN 15

Over

Squalan Hydraterende Zonnecrème SUN15 Review

Volg jij ons al op Instagram?

Een hydraterende zonnecrème op basis van squalaan-olie met minerale filters die beschermt tegen UVA en UVB. Het kan gebruikt worden als een dagverzorging met SPF, dus dan heb je eigenlijk twee producten in 1 🙂 ! Frambozenzaadolie en kokosolie verzorgen de huid en bieden extra bescherming tegen de zon. De zonnecrème bevat 100% minerale filters en is daarmee 100% natuurlijk. De crème is hypo allergeen (Allergy Certified) en daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid. Hiernaast is de crème ook geschikt voor kleine kinderen en baby’s. Factor 15 beschermt de huid voor 93% tegen de zon en wordt door KWF aangeraden voor alle huidtypes behalve de zeer lichte.

Conclusie

Wilma: Volgens Squalan is deze hydraterende zonnecrème dé ideale zonbescherming in de ochtend en namiddag en zeer geschikt als dagverzorging. Dit vind ik ideaal want dan hoef je geen eigen dagcrème meer aan te brengen onder deze zonnecrème! Wil je toch de hele dag in de (volle) zon zitten dan moet je dus op de heetste uurtjes een hogere factor gebruiken. Ik vind Squalan SUN15 zacht aanvoelen en het is een fijn idee dat deze zonnecrème 100% natuurlijk is! Door de oliën voelt het wel wat vettig aan bij het aanbrengen.  Bij mij duurt het even voordat de zonnecrème ingetrokken is (ik heb een gecombineerde huid).Dit maakt het voor mij alleen geschikt als ik in de tuin of op het strand ga zonnen, niet voor op een terras. Maar als je een normale tot droge huid hebt vind je dit misschien voor alle gelegenheden een ideaal product. Want de Squalan zonnecrème SUN15 biedt zeker een bijzonder goede hydratatie!

Je bestelt de Squalan Hydraterende Zonnecrème SUN15 via hun eigen webshop voor 39.00 (50 ML). De zonnecrème is ook te bestellen als een set, in combinatie met de zonnebrandlotion SUN30. De set is nu in de sale, van 78.00 voor 69.95

 

Squalan Zonnebrandlotion SUN 30

Over

Squalan Zonnebrandlotion SUN30

Deze zonnebrandlotion met squalaan-olie voor langdurige hydratatie bevat een hoge dosering minerale (natuurlijke) filters tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Breng deze lotion aan over je dagverzorging heen (zoals Squalan Pure of Squalan Moisturizer) voor optimale verzorging en bescherming van je huid. Squalan SUN factor 30 beschermt de huid voor 95% tegen de zon (factor 50 beschermt voor 97%, een minimaal verschil dus) en wordt door KWF aangeraden voor (zeer) lichte huidtypes.

De zonnebrandlotion van Squalan bevat 100% minerale filters en is daarmee 100% natuurlijk. De lotion is hypo allergeen (Allergy Certified) en daarmee ook geschikt voor de gevoelige huid. Hiernaast is de crème ook geschikt voor kleine kinderen en baby’s.

Conclusie

Eveline: I love de textuur van deze zonnebrandlotion! Ik vind hem haast slagroom-achtig, een heerlijk gevoel op je huid. Dat was het eerste wat me opviel tijdens het gebruiken van deze lotion. Het tweede wat me is opgevallen is het feit dat ik geen puistjes en andere narigheid krijg van deze zonnebescherming. En dat heb ik vaker wel dan niet met zonneproducten voor op het gezicht. Ik ging er altijd van uit dat het erbij hoorde, zonnebrand op het gezicht: extra onzuiverheden. Maar dat is voor mijn huid met deze Squalan lotion in elk geval voorbij. Ik gebruik graag zoveel mogelijk natuurlijke producten. Het is immers een feit dat alles wat je op je huid smeert, uiteindelijk ook in je lichaam terecht komt. Deze lotion is 100% natuurlijk en daarnaast Allergy Certified. Ik, met mijn drama gevoelige, lichte rosacea huid, kan bevestigen dat je huid niet negatief gaat reageren op deze lotion. Deze Squalan lotion is voor mij écht een topper!

 

Je bestelt de Squalan Zonnebrandlotion SUN30 via hun eigen webshop voor 39.00 (50 ML). De zonnecrème is ook te bestellen als een set, in combinatie met de zonnecrème SUN15. De set is nu in de sale, van 78.00 voor 69.95.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *