fbpx

Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker

Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker Review

Als ik mijn gezicht eens extra wil verwennen gebruik ik vaak een sheetmasker.  Heerlijk in het weekend even niks doen en relaxen met een luxe masker.  Met een gewoon masker loop ik vaak gewoon rond om nog van alles te doen. Maar met een sheetmasker probeer ik mijn gezicht zo min mogelijk te bewegen zodat het masker vol tegen mijn gezicht aangedrukt blijft zitten.  Het is helemaal niet vervelend om 15 minuten helemaal niets te doen!

Over Starskin

Het merk Starskin is een Nederlands merk,  opgericht door Paul Hendriks en Nicole Arnoldussen in 2014.  Het idee is ontstaan toen Nicole werkte voor Chanel en ketens zoals Ici Paris en Douglas. Daar kreeg zij de vraag hoe de sterren (the stars) er altijd zo ‘vlekkeloos’ uitzien.  Sterren hebben natuurlijk een heel leger aan mooimakers om zich heen,  iets wat wij, de gewone stervelingen,  niet hebben!   De mensen achter Starskin zijn van mening dat iedereen met de juiste behandeling en producten er ‘vlekkeloos’ uit kan zien.  Zo werd het merk Starskin gecreëerd;  producten voor iedere vrouw die gemakkelijk thuis zijn te gebruiken. En vergelijkbaar zijn met een salonbehandeling.  De formules van Starskin gaan de strijd aan met de topmerken in huidverzorging en bieden hierbij betaalbare producten.

Koreaanse ingrediënten

De ingrediënten werden in Korea gevonden en er volgde een studie van 2,5 jaar onderzoek naar de behandelingen die de sterren ondergingen. En gesprekken met huidverzorgingsexperts en dermatologen.  In een half jaar tijd waren er in 25 landen al 1500 winkels waar het merk Starskin verkocht werd!  Een enorme groei in korte tijd, hieruit blijkt dat er behoefte is aan een dergelijk beautymerk.

Over het Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker

Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker Review

Volg jij ons al op Instagram?

Ik vind het altijd een beetje spannend om de verpakking van een sheetmasker open te maken. Je weet toch niet wat precies aan te treffen, want je kunt niet even stiekem even kijken hoe het eruit ziet.  Een potje of tube kun je open draaien en er aan ruiken of wat op je vinger doen.  Dit Starskin Cream de la Crème™ Age-Perfecting Sheet Mask bestaat uit twee lagen. De binnenlaag is voorzien van 18 gram uitzonderlijke luxueuze crème die ultra-geconcentreerd is.  De buitenste beschermlaag (ook wel het ‘nano-membraan’ genoemd) dient als een schild. Door deze combinatie werkt het masker vele malen effectiever dan een gewoon masker.  Dit unieke systeem zorgt ervoor dat het  Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker jouw huid voorziet van ongeveer een halve pot creme!  Dit is toch ongelofelijk en dat allemaal in één behandeling. Je snapt dat je huid hiermee onvoorstelbaar gevoed wordt en dat het resultaat spectaculair genoemd mag worden!

Gebruik

Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker Review

 

Het Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker is gemakkelijk om aan te brengen.  Nadat ik de verpakking heb geopend komt er een heerlijk geur uit, een combinatie van ginseng en shea boter. Het belooft een stevige veerkrachtige huid met een lichtgevende gloed in 15 tot 20 minuten; voedt, verjongd, vult op, herstelt en verzacht! Het sheetmasker bestaat uit twee delen, die je voorzichtig uit de verpakking moet halen. Dan de plastic folie verwijderen en eerst het onderste deel aanbrengen op je gezicht. Daarna het bovenste deel zodat de 2 maskers elkaar een beetje overlappen.  De crème die na het aanbrengen op mijn handen achterblijft (en ook nog in de verpakking) smeer ik fijn op mijn hals.  Dit is mooi meegenomen 🙂  Na 20 minuten is het sheetmasker bijna ‘opgedroogd’ in mijn huid.  De resterende crème masseer ik nog zachtjes in mijn gezicht.  Dus niet afspoelen en daarna hoef je zeker geen dagcrème meer te gebruiken!

Samengevat hoe je het sheetmasker hoort te gebruiken:
1. Het gezicht reinigen en droog deppen.
2. De twee maskerdelen voorzichtig uit de verpakking halen.  Het plastic verwijderen aan achterzijde van elk masker.
3. Eerst het onderste deel op het gezicht plaatsen.  Vervolgens het bovenste deel op het gezicht plaatsen, zodat de twee maskers elkaar een beetje overlappen.
4.  15 tot 20 minuten in laten trekken. Verwijderen en weggooien.
5. De resterende crème  in de huid masseren. Niet afspoelen.
6. Je mag dit masker 1 tot 2 keer per week gebruiken
Geschikt voor de normale tot droge huid.  Na het openen direct gebruiken.
Voor de extreme (allergie)gevoelige huid is een plaatselijke huidtest aanbevolen. Dit sheetmasker niet op acne, een beschadigde huid of open wondjes gebruiken.

Resultaat en conclusie

Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker Review

Kijk mij hier zitten!  Net heerlijk gedoucht en het Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker op mijn gezicht aangebracht.  Ik heb daarna 20 minuten heerlijk gerelaxt.  Toen ik het sheetmasker eraf haalde was mijn huid zo ongelofelijk gevoed en met een prachtige gloed erop!  Zo zacht en fris (en jeugdig 🙂 ). Dit is niet te fotograferen helaas, maar geloof mij ik heb nog nooit zo’n resultaat gehad met welk masker dan ook. En dan ook nog de dagen erna een prachtige huid.  Dit sheetmasker komt voortaan in mijn beauty ritueel terug.  Het is bijna niet omschrijven hoe heerlijk mijn huid aanvoelt en hoe mooi mijn huid na dit masker er uit ziet.  Dus ik kan alleen maar zeggen;  probeer het zelf en wees er net zo blij ermee als ik !

 

Het Starskin Cream de la Crème Age-Perfecting Sheet Masker is onder andere te koop bij Douglas voor € 15,55 per stuk.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

  1. 24 juni 2019 / 21:56

    Leuke review! Ik vind zulke maskers altijd zo grappig eruit zien.

  2. Eveline
    1 juli 2019 / 09:07

    Jaa dat is natuurlijk ook zo, echt charmant ziet het er natuurlijk niet uit :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *