fbpx

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème & Pink Cactus Serum Mist

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème & Pink Cactus Serum Mist Serum Review

Starskin Orglamic is een vrij nieuwe lijn van het wereldwijd geliefde skincare merk Starskin. De Orglamic lijn bestaat uit een pudding, serum mist, 2 stappen lippenverzorging, oogcrème en een sheetmasker. Ik review vandaag de Pink Cactus Pudding Crème & Pink Cactus Serum Mist Serum. Ik ben zelf een groot fan van Starskin en letterlijk al hun producten. Ik vind de sheetmaskers geweldig, maar ben ook fan van het voet en haarmasker. Starskin is een high-performance skincare merk die de K-beauty (Koreaanse beauty) innovaties en ontwikkelingen zeer goed volgt. De focus van Starskin ligt op sheetmaskers, maar ze zijn zich langzaam aan het uitbreiden. Deze dag- en nachtcrème en serum mist zijn daar een bewijs van!

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème Review

Volg jij ons al op Instagram?

Sinds de Ibuki lijn van Shiseido is gediscontinueerd ben ik een tijdje op zoek geweest naar een nieuwe dag- en nachtcrème. Ik heb er een aantal getest, waar deze Pink Cactus Pudding van de Orglamic lijn van Starskin er eentje van was. Het is geen geheim dat ik een groot fan ben van de sheetmaskers van Starskin. Dus ik had zo’n voorgevoel dat deze voor 99,3% natuurlijke, niet op water gebaseerde crème van Starskin wel iets voor mij zou zijn. Ik ga later nog in op de structuur, want die is heel bijzonder.

De Orglamic Cactus Pudding kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruikt worden na het reinigen van je gezicht. De crème belooft snel in te trekken en de huid intens te voeden en te verzachten. Ook zou de crème uitermate geschikt zijn om onder make-up te dragen. Zoals de naam al verklapt is het hoofdingrediënt van deze bijzondere crème cactus. De Cactus Pudding bestaat voor 73% uit cactus extracten en dan vooral uit de intens voedende cactusvijgzaadolie. Tenslotte bevat de crème ook nog een dosis hyaluronzuur, om de toegevoegde hydratatie te ”locken” in je huid. En voor een prachtige glow.

De pudding textuur

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème Review

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème Review

Hier wil je toch gewoon je hele vinger in steken en lekker ‘kneden’? Haha. Althans, die drang krijg ik als ik deze roze pudding zie. Ik beheers me echter en pak de pudding met de meegeleverde spatel uit de pot. Dit is een stuk hygiënischer dan met je vingers in het potje graaien 😉 . De pudding voelt SUPER zacht aan. Het is eigenlijk bijna niet te beschrijven. Je moet het eigenlijk gewoon even gaan voelen bij de Douglas. En dan raak je verslaafd en vervloek je mij omdat je weer een Starskin product in de portemonnee lichter bent. Er is wel goed nieuws voor degenen die hem willen proberen; hij is ook in een mini variant te koop. En de mini is in verhouding even duur als de grotere variant, wat ik erg chill en eerlijk vind.

Conclusie

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème Review

Ik gebruik de Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding Crème elke ochtend in combinatie met de Pink Cactus Serum Mist (zie hieronder). En ik ben super tevreden. ‘S avonds gebruik ik een wat vettere crème van de Shiseido Essential Energy lijn en elke ochtend dus deze Starskin combinatie. Van de crèmes die ik als alternatief op de Ibuki Refining Moisturizer heb geprobeerd *, vind ik deze van Starskin het fijnste. Hij trekt snel in, voelt heerlijk aan, is bijna helemaal natuurlijk en ik heb plezier bij het opbrengen van de crème. Vanwege de leuke pudding structuur. Ook krijg ik geen ”glim gezicht” van deze crème, maar een gezond uitziende glow. Dat is echt een verschil! Een ”glim gezicht” is wat je niet wilt en een glow wil je wél. Daarnaast vind ik de pot écht super mooi en het oog wil ook wat.

* Shiseido – Waso Clear Mega-Hydrating Gezichtsverzorging

* Biotherm – Aquasource Cocoon (Normale Tot Droge Huid) Gezichtscrème

* Paula’s Choice – Calm Hydrating Dagcrème

Starskin Orglamic Pink Cactus Serum Mist

Starskin Orglamic Pink Cactus Serum Mist Serum Review

De Pink Cactus Serum mist is een aanvulling op de Pink Cactus Pudding. Als je deze serum mist er onder gebruikt verdubbel je volgens Starskin de hydratatie. I like! En zeker voor de naderende winter.  Net als de cactuspudding is de serum mist 100% natuurlijk en is de formule niet gebaseerd op water. Het serum bestaat voor maar liefst 92% uit cactus extracten. De serum mist bevat een trio van cactusvijg, baobab en Japanse camelliazaadolie. En daarnaast ook nog een super hydraterend vloeibaar cactusconcentraat. Naast intensieve hydratatie zou het serum je gezicht ook een glow shot geven. Ook is het serum te gebruiken als setting spray voor je make-up en als glow en hydratatie boosting spray gedurende dag. 

Conclusie

Starskin Orglamic Pink Cactus Serum Mist Serum Review

De Starskin Orglamic serum mist ruikt suuuuuper lekker. Echt! Heel subtiel en totaal niet chemisch maar gewoon lekker fris. Omdat het een twee fasen product is schud ik het serum altijd eerst goed voor ik hem op spray. Ik gebruik hem nu al een paar maanden elke ochtend in combinatie met de pudding en ik vind het heerlijk. De spray voelt licht verkoelend aan en geeft mijn huid een prachtig gezonde glow. En nog belangrijker, een geweldig weldadige hydratatie. Ik heb hem ook een keer als make-up setting spray gebruikt en dat ging ook prima. Al blijft mijn absolute voorkeur de All Nighter van Urban Decay. Als extra hydratatie en glow boost gedurende de dag vind ik dit wel een heerlijk product. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben en dat ik dit serum zeker nog een keer ga kopen!

 

Ik heb deze producten zelf gekocht. Starskin is in Nederland het makkelijkste te verkrijgen bij de Douglas. Dit zijn de prijzen + linkjes naar de producten op de Douglas website:

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 25 oktober 2019 / 10:54

  Oehh deze lijn lijkt mij heerlijk! Ik heb al paar keer getwijfeld om een bestelling te plaatsen, maar wil eerst toch wat huidverzorging opmaken x

  • Eveline
   Auteur
   26 oktober 2019 / 14:10

   Ja groot gelijk heb je! Toch zonde als het bederft. Er is nu ook een oogcrème, die ga ik ook eens proberen als hij te krijgen is in Nederland 🙂 . xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *