fbpx

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Sugarbearhair haarvitamines, wie kent ze niet? Deze schattige blauwe beertjes zijn denk ik een van de meest celebrity endorsed (door beroemdheden gepromote) producten die op dit moment te koop zijn. Bijvoorbeeld Kylie Jenner, Vanessa Hudgens en Khloe Kardashian zijn groot fan en posten regelmatig een foto met een blauw beertje op de ‘gram. Maar werken ze ook echt? Of is het vooral door hype en marketing eromheen dat ze zo ontzettend bekend zijn geworden? Ik heb ze drie maanden geslikt en in deze blog vertel ik je er alles over.

Haarvitaminen voor dun en breekbaar haar

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Mijn haar is de definitie van dun en breekbaar. Vroeger had ik erg dik en lang haar, maar sinds de pubertijd en ik er een keer een heel stuk vanaf heb geknipt is dat voorbij. Ik kan niet goed verklaren waarom, maar het is zo. En het komt ook niet meer terug. Omdat ik extensions erg duur vind hoop ik met deze Sugarbearhair haarvitamines mijn haar voller en langer te krijgen!

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Volg jij ons al op Instagram?

De belofte van Sugarbearhair bij inname van 2 beertjes per dag is: langer, sterker, dikker en minder pluizend haar. Ik heb geleerd dat als iets te mooi om waar te zijn lijkt te zijn, dat ook meestal zo is. Al zijn deze beertjes wel stervensduur in vergelijking tot bijvoorbeeld pure biotine, dus het is niet alleen maar rozengeur en manenschijn.

Sugarbearhair ingrediënten

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen) Ingredienten

De ingrediënten lijst is per twee beertjes, omdat dit de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is. Sugarbearhair haarvitamines zijn halal, kosher, glutenvrij en vegetarisch, dus voor (bijna) iedereen geschikt om te slikken! Zoals je ziet op de lijst bevatten de beertjes een hoop vitamines en een klein beetje suiker. De beren zijn gezoet met natuurlijke bosbessen en citroen, waardoor ze erg lekker zijn. Maar echt! Heel. Erg. Lekker! En door deze natuurlijke zoeting smaken ze niet chemisch / misselijkmakend. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het liefst een pot per dag zou eten, maar met overmatig gebruik zie je geen overmatig resultaat. En daar zijn ze dan toch weer net de duur voor 😉 .

Biotine

Het belangrijkste en USP (= unique selling point) van de Sugarbearhair vitamines is de gigantisch hoge dosis Biotine. Biotine stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid. Deze vetzuren zijn nodig om een gezonde hoofdhuid en haargroei te bevorderen. Biotine speelt door de vorming van vetzuren ook een belangrijke rol voor je huid en nagels. Mooie bij-effecten van het slikken van de Sugarbears is dat de conditie van je huid en nagels ook zal verbeteren.

Je hoort regelmatig mensen beweren dat goedkopere haarvitamines ”even goed” zijn als de blauwe beertjes. Maar dit is zeker niet altijd zo. In de Sugarbearhair vitamines zit namelijk 5000 µg (= microgram) biotine. Dit is 1667% meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Door deze hoge dosis biotine ben ik wel redelijk overtuigd dat je na het slikken van deze beertjes echt verschil moet zien. Goedkopere haarvitamines bevatten maar zelden zo’n hoge concentratie. En ook pure biotine pilletjes, van bijvoorbeeld Holland & Barrett (1000 µg) hebben niet zo’n hoge concentratie.

Ik wil hierbij wel als kanttekening plaatsen dat je ze minimaal 3 maanden moet slikken eer je de eerste echte resultaten zult gaan waarnemen. 1 Potje kopen om te proberen heeft dus, helaas, niet zoveel zin. Je lichaam moet de tijd krijgen om te wennen en de levels van de vitamines op te bouwen. En dit heeft nou eenmaal tijd nodig.

Voor – beginpunt (1 november 2019)

Sugarbearhair Hair Vitamins Review (haarvitaminen)

Dit is dus het beginpunt; een vers geknipt kapsel. Ik denk dat dit een goed beginpunt is om te nemen, omdat mijn haar nu helemaal 100% gezond en in een goede conditie is. Laat die groei maar komen! Ik zal updates schrijven in deze blog post over 1,5 maand en na 3 maanden over het eindresultaat.

Op de helft (15 december 2019)

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen) Review

Na (31 januari 2020)

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Zoals je kan zien is mijn haar zeker langer geworden. Maar de punten zijn wel erg dun en breekbaar. Ik stijl mijn haar regelmatig en heel soms föhn ik het ook. Omdat ik kwetsbaar haar heb resulteert dat dus in dunnere punten. Ik vind dat de Sugarbearhair Hair Vitamins mijn haar zeker sneller hebben laten groeien. Maar ze hebben mijn haar niet ‘sterker’ gemaakt. Ik kan me voorstellen wanneer je wat sterker en dikker haar hebt dan ik en je het wilt laten groeien, deze haarvitamines wel een mooie uitkomst kunnen bieden. Omdat het resultaat niet mindblowing is vind ik ze zelf voor € 35,- per potje te duur om te blijven slikken

 

Ik heb deze drie potjes Sugarbearhair Hair Vitamins zelf gekocht voor € 35,- per stuk. Je doet 1 maand met 1 potje.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *