fbpx

The Body Shop Almond Milk Body Yogurt

The Body Shop Almond Milk Body Yogurt

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; ik ben geen fan van de body butters van The Body Shop. Ze zijn naar mijn mening veel te vettig en het duurt eeuwen eer ze ingetrokken zijn. Terwijl ik mezelf lekker wil insmeren s’ochtends na het douchen en zo hop, in mijn kleding wil springen. De The Body Shop Almond Milk Body Yogurt is een heel stuk dunner en zou direct geabsorbeerd worden. Dit wilde ik wel eens testen!

Snel intrekkende bodylotion

The Body Shop Almond Milk Body Yogurt

Volg jij ons al op Instagram?

De Body Yogurt is er in 6 verschillende geuren, namelijk: Pink Grapefruit, Mango, Moringa, British Rose, Strawberry en Almond Milk. Ik ging voor de Almond Milk variant, omdat deze het minst sterk (en chemisch) rook. Ik hou niet van te overheersende deodorants of lichaamsproducten, omdat dit mijn lekkere parfums dan overschaduwd. Dat is bij deze Almond Milk variant in elk geval niet aan de hand! The Body Shop Almond Milk Body Yogurt zou super snel moeten intrekken door de nieuwe gel- crème formule. De Body Yogurt is vegetarisch, verrijkt met biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en zorgt voor 48 uur hydratatie. Dat klinkt goed!

Gebruik en conclusie

The Body Shop Almond Milk Body Yogurt

Terwijl ik dit typ is mijn potje inmiddels al leeg. Helaas. Ik heb hem ongeveer 1,5 maand elke dag gebruikt en ik moet zeggen; met plezier gebruikt. De Body Yogurt ruikt heerlijk en hydrateert mijn huid goed genoeg. Iets wat andere ”dunne” bodylotions niet altijd doen. Daarnaast voelt hij een tikkeltje koel aan, wat ik prettig en verfrissend vind na een warme douche. En het allerbelangrijkste: hij trekt super snel in. Maar dan ook echt super snel. En dit is toch wel de belangrijkste reden waarom ik hem gekocht heb. Het is gewoon een fijn product wat doet wat het beloofd. En daar hou ik van.

 

Ik heb de The Body Shop Almond Milk Body Yogurt zelf gekocht voor € 10,00 (200 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

4 Reacties

 1. 21 oktober 2019 / 17:07

  Klinkt interessant! Ik houd er ook niet van als een bodylotion er eeuwen over doet om in te trekken. Wel vind ik producten van The Body Shop altijd veel te zwaar geparfumeerd.. maar dit is een goede keuze denk ik als hij het minst chemisch rook. X

 2. Eveline
  Auteur
  21 oktober 2019 / 22:02

  Dat te zwaar geparfumeerd ben ik ook met je eens. Ik kan bijvoorbeeld ook niet tegen de gezichtsverzorging (zelfs niet die voor de gevoelige huid) vanwege die reden. Dit is wel een prima optie wat mij betreft. Je moet hem maar eens een keertje gaan ruiken 🙂 .

 3. Jane
  22 oktober 2019 / 16:34

  Heerlijke geur is dit vaak zijn ze idd wel wat heftig vooral hun kerstedities ,vorig jaar met kerst had ik de pepermuntgeur die was erg lekker .

  • Eveline
   Auteur
   22 oktober 2019 / 16:50

   Die heb ik niet geroken, ik was altijd fan van de vanille lijn van de kerstcollectie. Maar die ik lekker vond is eruit gehaald mehhhhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *